Menu
Your Cart

Alpinestars

Brand: Alpinestars
Blugii moto Alpinestars Daisy V2 beneficiază de un profil anatomic, ceea ce le asigură o potrivire feminină și complet optimizată. Blugii moto Alpinestars Daisy v2 au o croială care a fost concepută pentru a asigura un aspect subțire, în stil urban, care flatează formele feminine. Acești pantaloni m..
779 lei
Fără TVA:779 lei
Brand: Alpinestars
Blugii moto Alpinestars Radium Denim sunt un produs premium - o pereche de pantaloni cu cinci buzunare, dedicați pentru mersul urban. Aceștia îmbină o protecție de vârf într-un design regular fit. În plus, blugii moto Alpinestars Radium  sunt echipați cu protecții pentru genunchi BioFlex cu pro..
989 lei
Fără TVA:989 lei
Brand: Alpinestars
Blugii moto Alpinestars Radium Plus sunt un produs premium premium. Aceștia sunt dotați cu cinci buzunare, fiind creați pentru călătorii urbane. Practic, vorbim de o pereche de blugi moto care îmbină o protecție de vârf într-un design regular fit. Aceștia dispun de Cordura® elastic cu o căptușeală d..
1029 lei
Fără TVA:1029 lei
Bluză cu manecă lungă - Alpinestars SOPH CREW - Black Bluză cu manecă lungă - Alpinestars SOPH CREW - Black
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Bluză tip "Crew Fleece"Corp tip "Crew" cu material vopsit în tonuri de griBroderie frontală AlpinestarsManșete și tivEtichetă principală internă și branding extern.Construcție:80% Bumbac / 20% Poliester, 280g/m295% Bumbac / 5% Spandex..
299 lei
Fără TVA:299 lei
Bluză/Hanorac SESSIONS II ALPINESTARS - Black/Red/White Bluză/Hanorac SESSIONS II ALPINESTARS - Black/Red/White
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Hanoracul Alpinestars Sessions II Black/Red/White face parte din colecția vestimentară Alpinestars Casuals.Atribute cheie:Corp frontal cu fermoar și panouri contrastanteGlugă căptușită cu plasă, șnururi tehnice, manșete și tivLogo pe piept și mâneciMaterial: 100% poliester, 240 g/m2..
439 lei 489 lei
Fără TVA:439 lei
Brand: Alpinestars
Cagula Alpinestars Open Face este concepută pentru a ține departe vântul și pentru a elimina umezeala. Cagula este croită dintr-un material special Alpinestars, care absoarbe umezeala și poate fi folosită în orice anotimp, pentru a te menține răcoros, confortabil și alert. Atribute cheie:Design..
129 lei
Fără TVA:129 lei
Brand: Alpinestars
Catarama de blocare pentru cizmele moto Alpinestars se potrivește la următoarele modele de cizme:Alpinestars Tech 8;Alpinestars Toucan...
53 lei
Fără TVA:53 lei
Cizme moto Alpinestars SMX Plus V2 Black/Black Cizme moto Alpinestars SMX Plus V2 Black/Black
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Cizmele moto Alpinestars SMX Plus v2 îmbină perfect stilul sportiv cu caracteristicile avansate de protecție dezvoltate în departamentul dedicat Alpinestars. Partea superioară și ușoară din microfibră este întărită cu un protector robust din polimer, iar sistemul exclusiv Multi-Link Control (MLC) pr..
1890 lei
Fără TVA:1890 lei
Brand: Alpinestars
Alpinestars SMX-6 V2 este o cizmă performantă atât pe circuit, cât și pe stradă. Aceasta încorporează o parte superioară nou proiectată, pentru o flexibilitate aparte și are un profil anatomic superb, plin de caracteristici inovatoare și de cele mai recente progrese în proiectarea și dezvoltarea înc..
1488 lei
Fără TVA:1488 lei
Afişare de la 1 la 12 din 167 (14 pagini)