Menu
Your Cart

Autosol

Brand: Autosol
Autosol Aluminium Power Clean este un produs de curățare puternic, fără acid, conceput pentru a curăța aluminiul neacoperit sau lustruit și alte aliaje. Acesta indepărtează reziduurile vechi de lustruire pentru a pregăti suprafața de aluminiu pentru o aplicare proaspătă a Autosol Aluminium Polish.&n..
34 lei
Fără TVA:34 lei
Brand: Autosol
Autosol Stainless Steel Power Cleaner este un produs de curățare sigur, pentru oțel inoxidabil, cu rezistență industrială. Acesta poate fi folosit și pentru curățarea alamei și a suprafețelor metalice anodizate și emailate. Este un agent puternic de îndepărtare a murdăriei, care îndepărtează, de ase..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Brand: Autosol
Autosol Aluminium Polish este un produs revoluționar, fără amoniac, creat în laboratoarele Dursol-Fabrik. Acesta este perfect pentru curățarea și lustruirea suprafețelor neacoperite din aluminiu, lăsând în urmă un luciu de neegalat, fără zgârieturi. Instrucțiuni:Se poate utilizar doar pe alumin..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Brand: Autosol
Autosol Metal Polish este o soluție de lustruire a metalelor, de calitate superioară. Indiscutabil, acesta este cel mai popular produs al celor de la Autosol. A câștigat trei medalii internaționale de aur și este recomandat de producători, muzee și experți în restaurare din întreaga lume. Acesta ind..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Brand: Autosol
Autosol Stainless Steel este un agent de lustruire special formulat pentru a curăța și a lustrui oțelul inoxidabil, lăsând în urmă o strălucire de neegalat, fără a zgâria suprafața.Instrucțiuni:Aplică o cantitate mică de soluție pe suprafața de curățat. Apoi luistruieste cu o lavetă moale, folosind ..
40 lei
Fără TVA:40 lei
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)