Menu
Your Cart

Motul

Brand: Motul
Motul Mocool este un aditiv potrivit pentru orice sistem de răcire a motocicletelor, mașinilor sau ATV-urilor, atunci când se observă supraîncălzire sau în condiții de curse, pentru a scădea temperatura de funcționare a motorului. Este compatibil cu magneziul, aliajele de aluminiu, fontă, cupru, ala..
124 lei
Fără TVA:124 lei
Brand: Motul
Motul Radiator Clean este un aditiv conceput pentru a fi utilizat la toate tipurile de motoare pe benzină și diesel, aspirate sau cu turbină, cu sau fară catalizator. Acesta curăță eficient depunerile și posibilele reziduuri care apar în circuitul de răcire a motorului. Depunerile și microparticulel..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Aditiv curățare traseu benzină Motul Fuel System Clean Moto - 200ml
Precomandă
Brand: Motul
Motul Fuel System Clean Moto este un aditiv conceput pentru a fi utilizat în toate tipurile de motoare cu injecție sau carburatoare, cu sau fară catalizator, folosind toate tipurile de benzină. Acesta curăță eficient murdăria și înfundarea care apar în sistemul de alimentare: Condens în sistemul de ..
70 lei
Fără TVA:70 lei
Aditiv stabilizator de benzină Motul Stabilizer - 250ml
Precomandă
Brand: Motul
Motul Stabilizer este un aditiv care crește termenul de de valabilitate al benzinei și poate fi adăugat direct în benzină. Formula sa multifuncțională:Protejează benzina împotriva oxidării, evitând astfel acumulările de rășini în interiorul carburatorului, facilitând totodată pornirea după perioadel..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Brand: Motul
Motul Engine Clean Moto este un aditiv pentru curățarea motorului, care trebuie utilizat înainte de schimbarea uleiului. Acesta a fost proiectat special pentru motoarele în 4 timpi ale motocicletelor, ATV-urilor, UTV-urilor și snowmobilelor. Motul Engine Clean Moto restabilește compresia motorului p..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Brand: Motul
Motul Motocool Expert este un antigel gata de utilizare, cu anticoroziv pentru sistemele de răcire ale motocicletelor. Pe baza de monoetilenglicol, Motocool Expert conține aditivi anticorozivi hibrizi, potriviți pentru aliajele ușoare din aluminiu ce sunt utilizate la motoarele motocicletelor. ..
68 lei
Fără TVA:68 lei
Brand: Motul
Motul Motocool Factory Line este un antigel racing, gata de utilizare, pe bază de monoetilenglicol, creat folosind aditivi organici anticorozivi (OAT – Organic Acid Technology) pentru a oferi o protecție remarcabilă aliajelor de aluminiu/magneziu utilizate de producători la motoarele motocicletelor...
89 lei
Fără TVA:89 lei
Brand: Motul
Motul M4 Hands Clean este o cremă de curățare pentru mâini. Aceasta poate fi folosită după terminarea lucrului la motocicletă, intrucat dizolvă grăsimea, uleiul și alte murdării persistente de pe mâini. Principalele atribute ale Motul M4 Hands Clean ar fi: Formula non-agresivă, testată sub con..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Brand: Motul
Motul Top Gel este un gel (nu te așteptai la asta, nu-i așa?) pentru curățarea mâinilor murdare. Acesta este foarte eficient împotriva petelor de grăsime, vopsea și lubrifiant. Recomandat pentru mecanici sau pentru pasionații care își efectuează singuri lucrările de mentenanță ale motocicletei. ..
155 lei
Fără TVA:155 lei
Brand: Motul
Motul Brake Fluid DOT 3 & 4 este un lichid de frână 100% sintetic, destinat tuturor tipurilor de sisteme hidraulice de frânare și ambreiaj, care îndeplinesc recomandările producătorilor DOT 4 și DOT 3.Atribute cheieRezistență termică și stabilitate foarte bune - Punctul de fierber..
94 lei
Fără TVA:94 lei
Brand: Motul
Motul Brake Fluid DOT 3 & 4 este un lichid de frână 100% sintetic, destinat tuturor tipurilor de sisteme hidraulice de frânare și ambreiaj, care îndeplinesc recomandările producătorilor DOT 4 și DOT 3. Atribute cheie Rezistență termică și stabilitate foarte bune - Punctul de fierbere uscat..
49 lei
Fără TVA:49 lei
Afişare de la 1 la 12 din 143 (12 pagini)