Menu
Your Cart

Oxford

Brand: Oxford
Adaptorul pentru valve OXFORD este un dispozitiv înclinat la 90°, folosit pentru umflarea roților cu supape Schrader.Atribute cheie:Conexiune Schrader cu garnitură „O” RingCapac de supapă din oțel inoxidabil rezistent la coroziuneConfecționat din alamă cromatăDoar pentru a umfla anvelopele - a nu se..
25 lei
Fără TVA:25 lei
Brand: Oxford
Adaptorul mobil pentru valve OXFORD se folosește împreună cu dispozitive de umflare a roților care nu dispun de un furtun flexibil.Atribute cheie:Se potrivește cu supapelr SchraderPermite accesul conectorului în spații restrânseReduce riscul de deteriorare a motocicleteiAjută la o citire m..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Brand: Oxford
Adaptorul moto pentru telefon sau tabletă OXFORD CLIQR Heavy Duty este fabricat dintr-un compozit de nailon și sticlă, material folosit datorită greutății reduse și a rezistenței crescute. Acesta include un mecanism de blocare dublă, pentru a monta aproape orice dispozitiv în poziția cea mai co..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Brand: Oxford
Adaptorul moto pentru telefon OXFORD CLIQR Spare Device Adaptor este fabricat din compozit de nailon și sticlă, material folosit pentru proprietățile sale mecanice superioare, greutății ușoare și durabilității crescute. Acesta folosește un mecanism cu blocare dublă de siguranță, pentru a monta ..
40 lei
Fără TVA:40 lei
Brand: Oxford
Adaptorul USB OXFORD CLIQR USB Converter este fabricat dintr-un compozit de  nailon și sticlă, material folosit datorită proprietăților sale mecanice superioare, greutății reduse și a durabilității crescute. Echipamentul folosește un mecanism de blocare dublă, pentru a monta aproape o..
215 lei
Fără TVA:215 lei
Brand: Oxford
Cu aerisitorul de frână OXFORD Solo Brake Bleeder ai la îndemână o metodă rapidă și ușoară de a-ți aerisi sistemul de frânare, fără a fi nevoie de o deplasare la service.Atribute cheie:Montare universală, cu cleme de fixare incluseTub transparent - pentru a vedea bulele de aer care părăsesc cil..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Bandă adezivă reflectorizată OXFORD Bright Guard (rolă) Bandă adezivă reflectorizată OXFORD Bright Guard (rolă)
Stoc epuizat
Brand: Oxford
Oxford Bright Guard este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe orice suprafață curată și uscată. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribuții cheie:Certificat CEMaterial 3M Scotchlite™..
22 lei
Fără TVA:22 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Fluo Green este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva m..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Fluo Orange este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva ..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Fluo Yellow este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva ..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Reflect Blue este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Reflect Red este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva ..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Afişare de la 1 la 12 din 315 (27 pagini)