Menu
Your Cart

Shark

Brand: Shark
SHARK reinventează casca Open Face odată cu lansarea CityCruiser: oferind cu 75% mai multă protecție pe partea inferioară a feței, Shark CityCruiser oferă un nivel de protecție imbatabil în comparație cu o cască jet clasică. În plus, CityCruiser este ultra ușoara și confortabilă.Realizată cu un desi..
1029 lei
Fără TVA:1029 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark D-Skwal 2 Blank - Alb oferă calități aerodinamice excelente, la care participă și eleronul discret de pe spate, astfel încât casca să ofere fluiditate și stabilitate optime. Beneficiind de sistemul „Autoseal”, Shark D-Skwal 2 beneficiază de performanțe îmbunătățite atât pe partea de..
988 lei
Fără TVA:988 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark D-Skwal 2 Daven - Anthracite/Black/Silver oferă calități aerodinamice excelente, la care participă și eleronul discret de pe spate, astfel încât casca să ofere fluiditate și stabilitate optime. Beneficiind de sistemul „Autoseal”, Shark D-Skwal 2 beneficiază de performanțe îmbunătăți..
1214 lei
Fără TVA:1214 lei
Brand: Shark
Casca motoShark D-Skwal 2 Daven Mat - Black/Grey/Matt/Yellow oferă calități aerodinamice excelente, la care participă și eleronul discret de pe spate, astfel încât casca să ofere fluiditate și stabilitate optime. Beneficiind de sistemul „Autoseal”, Shark D-Skwal 2 beneficiază de performanțe îmbunătă..
1214 lei
Fără TVA:1214 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark D-Skwal 2 Penxa - Black/Grey/Red oferă calități aerodinamice excelente, la care participă și eleronul discret de pe spate, astfel încât casca să ofere fluiditate și stabilitate optime. Beneficiind de sistemul „Autoseal”, Shark D-Skwal 2 beneficiază de performanțe îmbunătățite atât p..
1214 lei
Fără TVA:1214 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark D-Skwal 2 Shigan - Alb/Roz oferă calități aerodinamice excelente, la care participă și eleronul discret de pe spate, astfel încât casca să ofere fluiditate și stabilitate optime. Beneficiind de sistemul „Autoseal”, Shark D-Skwal 2 beneficiază de performanțe îmbunătățite atât pe part..
1029 lei
Fără TVA:1029 lei
Brand: Shark
Ultra confortabilă, complet echipată și cu o ventilație excelentă, casca moto Open Face SHARK Nano Blank - White este casca urbană supremă. Căptușită cu material textil MICROTECH și având proprietăți antibacteriene AEGIS, această cască devine ideală pentru oraș. În plus, casca moto Shark Nano vine e..
824 lei
Fără TVA:824 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark RIDILL 1.2 Phaz vine la pachet cu o mare parte din know-how-ul SHARK în proiectarea căștilor integrale. Echipată cu ochelari de soare incorporați, RIDILL 1.2 Phaz servește drept dovadă a expertizei SHARK. Un design modern în care fiecare motociclist va găsi o grafică potrivită prefe..
968 lei
Fără TVA:968 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark RIDILL 1.2 Phaz Blue/Red/White vine la pachet cu o mare parte din know-how-ul SHARK în proiectarea căștilor integrale. Echipată cu ochelari de soare incorporați, RIDILL 1.2 Phaz servește drept dovadă a expertizei SHARK. Un design modern în care fiecare motociclist va găsi o grafică ..
968 lei
Fără TVA:968 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark Ridill Blank - Black vine la pachet cu o mare parte din know-how-ul SHARK în proiectarea căștilor integrale. Echipată cu ochelari de soare incorporați, RIDILL 1.2 Phaz servește drept dovadă a expertizei SHARK. Un design modern în care fiecare motociclist va găsi o grafică potrivită ..
824 lei
Fără TVA:824 lei
Brand: Shark
Casca moto Shark Ridill Blank - White vine la pachet cu o mare parte din know-how-ul SHARK în proiectarea căștilor integrale. Echipată cu ochelari de soare incorporați, RIDILL 1.2 Phaz servește drept dovadă a expertizei SHARK. Un design modern în care fiecare motociclist va găsi o grafică potrivită ..
824 lei
Fără TVA:824 lei
Brand: Shark
Casca moto SKWAL 2.2 Venger de la SHARK este printre primele modele ce vine deja echipată cu LED-uri integrate, reîncărcabile, pentru a oferi o vizibilitate sporită pe drum. Având un design raționalizat pentru a fi mai aerodinamică, SKWAL 2.2 este o cască full face concepută pentru sport și performa..
1314 lei
Fără TVA:1314 lei
Afişare de la 1 la 12 din 46 (4 pagini)