Menu
Your Cart

Unibat

Brand: Unibat
Unibat CB4LB-BS (YB4L-B) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Atenție! În situația în care bateria nu este folosită, aceasta trebuie încărcată odată pe luna, pentru a-i asigura o funcționare optimă..
125 lei
Fără TVA:125 lei
UNIBAT - Baterie fără întreținere CB5LB-BS (YB5L-B)
Stoc epuizat
Brand: Unibat
Unibat CB5LB-BS (YB5L-B) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Atenție! Atenție! În situația în care bateria nu este folosită, aceasta trebuie încărcată odată pe luna, pentru a-i asigura o funcționa..
140 lei
Fără TVA:140 lei
UNIBAT - Baterie fără întreținere CBTX12-BS (YTX12-BS)
Stoc epuizat
Brand: Unibat
Unibat CBTX12-BS (YTX12-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru a n..
260 lei
Fără TVA:260 lei
Brand: Unibat
Unibat CBTX14-BS (YTX14-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru a n..
310 lei
Fără TVA:310 lei
Brand: Unibat
Unibat CBTX14AH-BS (YTX14AH-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru..
415 lei
Fără TVA:415 lei
Brand: Unibat
Unibat CBTX14AHL-BS (YTX14AHL-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pent..
385 lei
Fără TVA:385 lei
UNIBAT - Baterie fără întreținere CBTX14L-BS (YTX14L-BS)
Stoc epuizat
Brand: Unibat
Unibat CBTX14L-BS (YTX14L-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru a..
330 lei
Fără TVA:330 lei
Brand: Unibat
Unibat CBTX16-BS (YTX16-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru a n..
438 lei
Fără TVA:438 lei
UNIBAT - Baterie fără întreținere CBTX16-BS-1 (YTX16-BS-1)
Stoc epuizat
Brand: Unibat
Unibat CBTX16-BS-1 (YTX16-BS-1) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru..
475 lei
Fără TVA:475 lei
UNIBAT - Baterie fără întreținere CBTX18L-BS
Stoc epuizat
Brand: Unibat
Unibat CBTX18L-BS este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru a nu necesita..
590 lei
Fără TVA:590 lei
UNIBAT - Baterie fără întreținere CBTX20-BS (YTX20-BS)
Stoc epuizat
Brand: Unibat
Unibat CBTX20-BS (YTX20-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru a n..
470 lei
Fără TVA:470 lei
UNIBAT - Baterie fără întreținere CBTX20HL-BS (YTX20HL-BS)
Stoc epuizat
Brand: Unibat
Unibat CBTX20HL-BS (YTX20HL-BS) este o baterie moto fără întreținere, produsă de Unibat, un brand italian de baterii moto, fiind sponsorul oficial al Ducati în MotoGP. Întreaga serie de baterii MF, din care face parte și acest model, este construită cu tehnologie AGM, (Absorbed Glass Mat) pentru..
450 lei
Fără TVA:450 lei
Afişare de la 1 la 12 din 34 (3 pagini)