Menu
Your Cart

Cască moto NOLAN Cross-over - N70-2 X STUNNER [N-COM] [051]

Cască moto NOLAN Cross-over - N70-2 X STUNNER [N-COM] [051]
Stoc furnizor
Cască moto NOLAN Cross-over - N70-2 X STUNNER [N-COM] [051]
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

N70-2 X STUNNER 051 este rezultatul experienței și inovației Nolan în acest sector. Caracteristicile sale tehnice generoase o fac o cască versatilă concepută și dezvoltată special pentru cei mai ambițioși dintre pasionații de turism cu motor și cele mai provocatoare călătorii.


Omologare P/J

Casca este aprobată în configurație dublă P/J, deoarece bărbia de protecție detașabilă a trecut testele de omologare cerute de reglementările UN/ECE pentru căștile integrale.


Viziera ULTRAWIDE

Suprafața mare a vizierei S/R (Scratch Resistant) face posibilă o vedere mai largă, inclusiv laterală, crescând astfel siguranța activă. De asemenea, este capabil să iți protejeze fața de apă și vânt, garantând în același timp circulația aerului în interiorul căștii.


Vizior interior PINLOCK® rezistent la ceață

Datorită sistemului de reglare patentat, întinderea vizierei interioare Pinlock® poate fi reglată, acționând din exteriorul vizierei, fără a fi necesară demontarea. Full Silicone Border (FSB), adoptat sub licență de la Pinlock®, permite în primul rând o creștere a dimensiunii camerei de aer situată între exteriorul și interiorul căștii, reducând astfel și mai mult riscul de aburire și în al doilea rând, reduce riscul de zgârieturi la vizor.


OCHELARI DE SOARE VPS

Modelată din LEXAN™, viziera interioară este tratată S/R (rezistentă la zgârieturi) și F/R (rezistentă la aburire) și oferă protecție UV de până la 400 de nanometri. Poate fi îndepărtata cu ușurință pentru întreținere și curățare și este complet reglabilă. Sistemul de activare (brevetat) permite retragerea automată a vizierei solare în poziție de așteptare, simplificând astfel manevrele de urgență necesare pentru a obține rapid nivelul maxim de vizibilitate oferit de vizieră.


MICRLOCK2 (Sistem brevetat)

Este un sistem patentat, cu reglare micrometrică. Este alcătuit dintr-o pârghie de deschidere ergonomică termoplastică și dintr-o a doua pârghie din aluminiu și de susținere. Pârghia dințată eliberează banda micrometrică, astfel bărbia poate fi deschisă doar cu o rotație foarte largă a pârghiei de deschidere. Acest dispozitiv minimizează posibilitatea deschiderii neintenționate a sistemului.


TEHNOLOGIA AIRBOOSTER

Sistemul superior exclusiv „AirBooster Technology” asigură o ventilație optimă acolo unde capul pilotului o cere cel mai mult: aerul este extras din priza de aer superioară și forțat în zonele cele mai critice, evitând orice dispersie, pentru a garanta confort maxim și în condiții extreme de condus.


CĂPTUȘEALĂ INTERIOARĂ „CLIMA COMFORT”.

Un concept nou - căptușeala interioară este realizată din țesătură microperforată de dublă densitate. Combinat cu sistemul de ventilație superior „AirBooster Technology”, acesta distribuie aerul în partea superioară a capului. Integrate în căptușeală, bretelele detașabile și lavabile favorizează potrivirea căștii, precum și purtabilitatea acesteia.


PREGĂTITĂ PENTRU SISTEMUL DE COMUNICARE N-COM

Casca este configurată și aprobată în concordanță cu sistemul de comunicare N-Com și cu inovatorul ESS (Emergency Stop Signal).


Compatibilitate N-COM

  • Seria B902L R 
  • Seria B902 R 
  • Seria B601 R - ESS 
  • Seria MCS III R


Configurații posibile

Casca poate fi folosită în șase configurații diferite. N70-2 GT se caracterizează de fapt prin prezența a trei elemente (viziera, bărbie de protecție detașabilă și vârf) care pot fi montate pe cască individual, în perechi (viziera sau vârf + bărbie) sau complet scoase.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: N70-2-X-051
2150 lei
Fără TVA: 2150 lei

Opţiuni disponibile