Menu
Your Cart
Datorită numărului mare de comenzi din această perioadă, uneori pot apărea întârzieri la livrarea produselor. Ne cerem scuze pentru disconfort și te asigurăm că dacă am fi putut livra coletele cu drone, am fi făcut-o fără nici o ezitare. 🙃

Cască moto NOLAN Full-face - N80-8 METEOR [N-COM] [067]

Cască moto NOLAN Full-face - N80-8 METEOR [N-COM] [067]
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

Casca moto Nolan N80-8 Meteor este noul de top de gamă de la, moștenitorul modelului extrem de popular Nolan N87. Un design îndrăzneț și modern îmbunătățește fiecare detaliu al căștii Nolan N80-8 Meteor, de la carcasă până la prizele de aer. Datorită caracteristicilor sale tehnice bogate și echipamentului standard generos, este casca ideală pentru orice ocazie, de la călătorii urbane lungi până la cele mai provocatoare călătorii, indiferent de motocicletă folosită.


NERS - sistem de urgență NOLAN

Acest sistem, în curs de brevetare, permite echipelor de urgență să îndepărteze pernițele pentru obraji de pe cască în timp ce aceasta este încă purtată de motociclist, trăgând pur și simplu de benzile roșii atașate de partea din față a pernuțelor.


Vizieră ULTRAWIDE

Suprafața mare a vizierei S/R (Scratch Resistant) face posibilă o vedere mai largă, inclusiv laterală, asigurând astfel un confort maxim de condus și creșterea siguranței active. Mecanismul inovator al vizierei cu funcționalitate de înclinare (în curs de brevetare) permite o extindere mai mare a zonei acoperite de Pinlock® și reduce riscul de deschidere/închidere accidentală a vizierei precum și de infiltrații. VIziera interioară PINLOCK® Furnizată în funcție de segment și cu chenar complet din silicon (FSB). Sistemul patentat de reglare permite întinderea vizierei interioare Pinlock® care acționează din exteriorul vizierei, fără a fi necesară demontarea.


Ochelari de soare VPS

Modelată din LEXAN™, viziera interioară este tratată S/R (rezistentă la zgârieturi) și F/R (rezistentă  la ceață) și oferă protecție UV de până la 400 de nanometri. Poate fi îndepărtată cu ușurință pentru întreținere și curățare și este complet reglabilă. Sistemul de antrenare (patentat) permite retragerea automată în poziția neutră, simplificând astfel manevrele de urgență derivate din necesitatea restabilirii rapide a vizibilității maxime oferite de vizor.


MICRLOCK2

Este un sistem de reținere cu pârghie dublă, cu reglare micrometrică. Este alcătuit dintr-o pârghie de deschidere ergonomică termoplastică și dintr-o a doua pârghie din aluminiu și de susținere. Pârghia dințată eliberează banda micrometrică, astfel bărbia poate fi deschisă doar cu o rotație foarte largă a manetei de deschidere. Acest dispozitiv minimizează posibilitatea deschiderii neintenționate.


Tehnologia AIRBOOSTER

Sistemul superior exclusiv „AirBooster Technology” asigură o ventilație optimă acolo unde capul pilotului o cere cel mai mult: aerul este extras din priza de aer superioară și forțat în zonele cele mai critice, evitând orice dispersie, pentru a garanta confort maxim și în condiții extreme de mers.


Căptușeală interioară „CLIMA COMFORT” cu țesături ecologice

Un nou design realizat cu țesături ecologice, bazat pe utilizarea fibrelor regenerate 100%, provenite din recuperarea post-consum a nailonului. În plus, forma specială a pernuțelor pentru obraji și a protecției împotriva vântului fac casca mai ușor de pus, asigură o potrivire mai bună și protejează împotriva infiltrațiilor de aer.

Garnitură cu o construcție inovatoare

Combinată cu sistemul de ventilație „AirBooster Technology”, ajută și mai mult mișcarea aerului în jurul părții superioare a capului.


LPC - controlul poziționării

Acest sistem permite ajustarea poziției căptușelii, ceea ce înseamnă că casca poate fi adaptată la diferite cerințe și forme ale capului.


Adaptori pentru ochelari

Acest sistem a fost conceput pentru confortul purtătorilor de ochelari. Într-un mod rapid și ușor, permite obținerea unui spatiu în pernuțele pentru obraji pentru tâmplele ochelarilor. Este reversibil, astfel încât pernițele pentru obraji pot fi readuse la configurația inițială. Tampoanele pentru obraji au o căptușeală interioară din spumă expandată, care poate fi îndepărtată de pe învelișurile din material textil, pentru a facilita spălarea.


COMPATIBILITATE N-COM

Casca este configurată și aprobată cu sistemul de comunicare N-Com instalat și cu inovatorul ESS (Emergency Stop Signal).


Compatibilitate N-COM:

  • Seria B902L R
  • Seria B902 R
  • Seria B601 R


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: N80-8-067
1650 lei
Fără TVA: 1650 lei

Opţiuni disponibile