Menu
Your Cart

Cască moto Shark Spartan RS - White/Gray

Cască moto Shark Spartan RS - White/Gray
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

Casca integrală Shark SPARTAN RS Byhron marchează trecerea intr-o nouă eră pentru cei de la Shark. Aceasta a fost proiectată pentru a limita rezistența aerodinamică și pentru a minimiza forțele impacturilor de la viteze medii până la mari.


PERFORMANȚĂ EXCEPȚIONALĂ PE PARTEA DE SIGURANȚĂ: 

Combinația dintre carcasa compozită multiaxială și EPS mulți-densitate asigură cel mai înalt nivel de protecție și depășește acest nou standard. Viziera ultrarezistentă oferă un nivel suplimentar de securitate căștii, datorită sistemului său de blocare cu „patru puncte de ancorare”, inspirat direct de Race-R Pro GP.


CALITATE OPTICĂ EXCEPȚIONALĂ: 

SPARTAN RS este echipat cu vizieră de înaltă performanță VZ 300, care și-a dovedit deja valoarea pe Spartan GT. Proiectat în clasa optică 1 cu grosimi variabile, aceasta evita astfel distorsiunile vizuale, indiferent de unghiul de vizualizare. Casca încorporează  și un Pinlock 120 Max Vision®, cel mai eficient sistem anti-aburire de pe piață. Parasolarul intern, care este tratat UV380, oferă o ergonomie optimizată cu un sistem care permite o poziționare precisă.


UN PROFIL AERODINAMIC: 

Profilul SPARTAN RS a fost proiectat și proiectat pentru a limita rezistența aerodinamică, pentru a minimiza zgomotul exterior la viteze medii și mari.


POZIȚII STATICE SAU DINAMICE: ACELAȘI CONFORT 

Căptușeala internă combină piele de căprioară și textile etichetate ALVEOTECH SANITIZED, dispunând de proprietăți anti-bacteriene, anti-transpirație și anti-miros. Tampoanele laterale asigură un confort optim și participă la izolarea fonică.


VENTILAȚII PERFECT OPTIMIZATE: 

Sistemul de ventilație propune o performanță unică de răcire - Difuzoarele de aerisire pentru bărbie ghidează aerul pe partea internă a vizierei, în timp ce ventilația de sus forțează aerul proaspăt să pătrundă în structura din canalele interne pentru a reduce temperatura în zona craniului. Orificiul de evacuare a aerului cald se află în zona spoilerului din spate, iar ventilația este completată de poziția „deschidere scurtă” la nivelul vizierei.


UN STIL UNIC

Designul este inspirat de conceptul ",muscle cars", dar și de „pret-à-porter”, datorită căptușelii sale interioare din piele artificială perforată. Aspectul său autentic și unic oferă un stil puternic piloților.


  Atribute cheie:

  • Carcasă din fibra multiaxiala (RS) de carbon (RSC)
  • Curea cu prindere Double D
  • Clasă optică 1, vizieră rezistentă la zgârieturi
  • Pinlock 120 Max Vision® inclus în cutie
  • Compatibilitate intercom: Sharktooth® Prime
  • Interior ALVEOTECH cu etichetă SANITIZED
  • Capac pentru bărbie detașabil
  • Ventilație: 3 prize de aer / 4 ieșiri


  Căști moto
  Culori cască Alb, Gri
  Tip cască Full-face

  Spune-ţi opinia

  Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: HE8110E-WKU
  1844 lei
  Fără TVA: 1844 lei

  Opţiuni disponibile