În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protecția datelor - GDPR

 

Știm cât este de important ca datele dumneavoastră sa fie păstrate în siguranță. În acest sens, dorim sa va asiguram ca protejarea datelor este extrem de importanta și fundamentala și pentru noi la fel ca și pentru dumneavoastră. 


1. Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

Compania  S.C. GALATHEA MOMENTS SRL C.U.I. RO36152034
Nr. Reg. Com.: J29/1047/2016, operatorul magazinului on-line www.workmotors.ro, declară că toate datele personale (mai departe, „date") sunt considerate strict confidențiale și sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
S.C. GALATHEA MOMENTS SRL a luat cunoștință despre Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare „Regulamentul”) și în special de obligațiile care revin oricărui Operator de date cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal („Principii"), dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim în continuare.

Conform Regulamentului, părțile agreează următoarele definiții:


2.   Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora

2.1.  Categorii de date cu caracter personal
În cazul în care cumpărați de la noi, colectăm:

Dacă sunteți membru cu cont , colectăm:

Dacă vă abonați la mesajele noastre de marketing, colectăm:

În plus, procesăm următoarele date personale:


2.2.  Scopul prelucrării datelor cu caracter personal:


2.3.  Transferul datelor personale către terți
Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați exprimat în prealabil acordul.


3.   Contul clientului și cumpărarea fără înregistrare


4.   Securitatea datelor cu caracter personal și durata stocării acestora

4.1.  Securitatea datelor personale


4.2.  Timpul de procesare
Procesăm și stocăm datele cu caracter personal

În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.


5.   Drepturile subiecților datelor


6.   Contactați-ne

Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste Principii, contactați-ne la 0735 125 150 sau prin poștă electronică, la adresa de e-mail office@workmotors.ro.