Menu
Your Cart

Protecție spate Alpinestars Nucleon Plasma - LEVEL 2

Protecție spate Alpinestars Nucleon Plasma - LEVEL 2
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!

Protecția pentru spate Alpinestars Nucleon Plasma este extrem de ușoară, este nivel 2 certificată CE și UKCA și dispune de Tehnologia Nucleon Plasma de la Alpinestars. Unic pentru Alpinestars, Plasma este un material ecologic, durabil și ușor, care absoarbe impactul, în timp ce designul său inteligent oferă niveluri de adaptabilitate, respirabilitate și ventilație de vârf. Susținuta cu un înveliș textil moale la atingere, această protecție ultra-adaptativa oferă echilibrul optim de dispersie a forței, flexibilitate și confort.


Construcție:

  • Material ecologic și durabil care absoarbe impactul; un amestec de materiale bio și poliuretan de înaltă performanță oferă o adaptabilitate superbă, pentru o potrivire îmbunătățită.


Protecţie:

  • Conform legislaţiei europene, marca CE este o cerinţă de conformitate pentru comercializarea acestui produs. Următoarele standarde se aplică acestui produs: Protector pentru spate: Categoria ÎI EN 1621-2:2014 Nivel 2.


Atribute cheie:

  • Foarte ventilată, pentru un flux de aer și o respirabilitate superioare, cu o căptușeală interioară moale la atingere pe partea interioară, pentru un confort optim al pilotului.
  • Dezvoltată în trei dimensiuni de la talie la umăr,  pentru a acoperi toate mărimile.
  • 60 de ani de inovație, teste și cercetări ample au dus la tehnologia cu plasmă: echilibrul perfect între absorbția forței de impact, densitate, grosime și flexibilitate.
  • Adoptarea tehnologiei Nucleon Plasma permite Alpinestars să adapteze geometria în întreaga protecție, rezultând perforații extinse și depășind în același timp cu mult cerințele de performanță la impact ale standardelor CE. O altă caracteristică remarcabilă a acestui design este numărul mare de canale de ventilație laterale și longitudinale, pentru o disipare eficientă a căldurii.
  • Designul inovator al protecției pentru spate cu plasmă Nucleon permite acesteia să se comprime și să se extindă pe ea însuși, ceea ce oferă o potrivire ultra-adaptativă, pentru un confort superior pentru pilot.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: 6526524/31
298 lei
Fără TVA: 298 lei

Opţiuni disponibile