Menu
Your Cart

Manșoane

Manșoane Barracuda Basic Racing Manșoane Barracuda Basic Racing
Premium
Brand: Barracuda
Manșoanele Barracuda Basic Racing sunt construite din cauciuc rezistent, în două culori. Au 120mm lungime și sunt disponibile pe negru, cu logo-ul Barracuda gravat în cauciuc, în culorile roșu, verde și gri. Se potrivesc pe toate ghidoanele cu diametru de 22mm.Notă: Prețul se referă la kit-ul de 2 b..
78 lei
Fără TVA:78 lei
Manșoane Barracuda Basic Ring Manșoane Barracuda Basic Ring
Premium
Brand: Barracuda
Manșoanele Barracuda Basic Ring Grip sunt construite din cauciuc rezistent, cu inserții din aluminiu sub forma celor două inele. Au 120mm lungime, sunt disponibile doar în culoarea neagră și cu marca Barracuda gravată în cauciuc. Se potrivesc pe toate ghidoanele cu diametru de 22mm.Notă: Prețul se r..
149 lei
Fără TVA:149 lei
Manșoane clasice Barracuda Manșoane clasice Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Manșoanele cu aspect clasic Barracuda sunt fabricate din cauciuc, cu inserții de aluminiu eloxat, beneficiind de un design specific Barracuda. Acestea au 120 mm lungime, iar aspectul lor este completat de finisajul in diferite culori.Notă: Prețul se referă la kit-ul de 2 bucăți...
258 lei
Fără TVA:258 lei
Manșoane clasice Barracuda, cauciuc Manșoane clasice Barracuda, cauciuc
Premium
Brand: Barracuda
Manșoanele clasice Barracuda sunt fabricate din cauciuc rezistent și au 120mm lungime. Sunt disponibile doar în culoarea neagră, cu logo-ul Barracuda gravat în cauciuc. Se potrivesc pe toate ghidoanele cu diametru de 22mm, insă nu sunt compatibile cu manșoanele incălzite.Notă: Prețul se referă ..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Brand: Oxford
Manșoanele încălzite Oxford HotGrips Evo Adventure au cauciuc mai gros în zonele de uzură maximă, model pătrat al suprafeței de contact, pentru absorbția vibrațiilor și un nivel ridicat de aderență. În plus, manșoanele sunt ranforsate în zonele unde este necesară o aderență maximă.Atribute:5 setări ..
800 lei
Fără TVA:800 lei
Brand: Oxford
Manșoanele încălzite Oxford HotGrips Evo ATV au cauciuc mai gros în zonele de uzură maximă, model pătrat al suprafeței de contact, pentru absorbția vibrațiilor și un nivel ridicat de aderență. În plus, manșoanele sunt ranforsate în zonele unde este necesară o aderență maximă.Atribute:5 setări de tem..
880 lei
Fără TVA:880 lei
Brand: Oxford
Manșoanele încălzite Oxford HotGrips Evo Sports au cauciuc mai gros în zonele de uzură maximă, model reliefat al suprafeței de contact, pentru absorbția vibrațiilor și un nivel ridicat de aderență. În plus, manșoanele sunt ranforsate în zonele unde este necesară o aderență maximă.Atribute:5 set..
800 lei
Fără TVA:800 lei
Brand: Oxford
Manșoanele încălzite Oxford HotGrips Evo Touring au cauciuc mai gros în zonele de uzură maximă, model pătrat al suprafeței de contact, pentru absorbția vibrațiilor și un nivel ridicat de aderență. În plus, manșoanele sunt ranforsate în zonele unde este necesară o aderență maximă.Atribute:5 setări de..
800 lei
Fără TVA:800 lei
Brand: Oxford
Manșoanele încălzite OXFORD HOTGRIPS SCOOTER au fost proiectate special pentru scutere sau motociclete mai mici, care au de obicei baterii mai mici și sisteme de încărcare mai puțin puternice. Manșoanele sunt ideale pentru navetă și călătorii în oraș, iar totul este inclus pentru o montare ușoară, i..
405 lei
Fără TVA:405 lei
Brand: Oxford
Manșoanele OXFORD - BLACK SUPER GRIP - 125MM sunt proiectate ca mânere de schimb pentru motociclete și sunt disponibile în două lungimi.Atribute  cheie:Două capete de ghidon incluseSe potrivește ghidonului de 22 mmDiametru mâner 29mm ⌀Lungime prindere 125mmProdus disponibil si in varianta ..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Manșoanele OXFORD - BLACK SUPER GRIP - 135MM sunt proiectate ca mânere de schimb pentru motociclete și sunt disponibile în două lungimi.Atribute  cheie:Două capete de ghidon incluseSe potrivește ghidonului de 22 mmDiametru mâner 29mm ⌀Lungime prindere 135mmProdus disponibil si in varianta ..
65 lei
Fără TVA:65 lei
Brand: Oxford
Manșoanele OXFORD AVANZA GRIPS - BLACK sunt fabricate din aliaj compozit, au o formă ergonomică cu cauciuc care absoarbe șocurile, pentru a putea oferi confort pe distanțe lungi.Atribute cheie:Construit din aliaj de calitate 6063 anodizat și cauciuc anti-alunecareRezistent la intemperii și UVConstru..
80 lei
Fără TVA:80 lei
Afişare de la 1 la 12 din 22 (2 pagini)