Menu
Your Cart

Standere

Inserții colorate pentru suport de stander Barracuda Inserții colorate pentru suport de stander Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Inserții colorate pentru suport de stander Barracuda. Prin conceptul YouDesign ai posibilitatea să-ți personalizezi motocicleta după culoarea preferată, alegând accesoriile de calitate Barracuda - Italy.Notă: Prețul este pentru un set (2 bucăți)...
27 lei
Fără TVA:27 lei
Brand: Oxford
Padelele pentru stander spate Oxford sunt create special pentru a se potrivi cu o varietate de standere Oxford (ex: Silver OF821, OX281 și negru SP821). Acestea sunt concepute pentru a se potrivi sub basculele plate, dar este posibil să nu fie potrivite pentru toate motocicletele - verificați metoda..
84 lei
Fără TVA:84 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M10, cu filet de 1.5, fac ridicarea pe stander a unei motociclete mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale.Permite folosir..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M10, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M12, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă. Atribute cheie: Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări specia..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M6, cu filet de 1.0, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale.P..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M8, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale...
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M8, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete BMW S1000RR să fie mult mai ușoară și mai rapidă, întrucât aceștia sunt creați speciali pentru acest model de motocicletă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate î..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander Oxford Spinners M8 (filet 1.0) sunt un produs premium pentru standerul moto. Aceștia fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă. Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așada..
110 lei
Fără TVA:110 lei
Pin pentru stander spate monobraț - Honda Ø 31mm
Premium
Brand: Barracuda
Acest pin este un accesoriu ce se montează la standerul spate monobraț stânga. Se potrivește doar la stander-ul Barracuda...
178 lei
Fără TVA:178 lei
Pini / suporți pentru stander Barracuda Pini / suporți pentru stander Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Suporți pentru stander, marca Barracuda, realizați din Aluminiu anodizat. Codul N5100/6/8 se potrivește în general pentru: Aprilia, Yamaha, Triumph, Ducati, Honda, Suzuki.Codul N5100/10 se potrivește pentru Kawasaki.Înainte de a comanda, stabiliți cu exactitate diametrul șurubului necesar găuri..
102 lei
Fără TVA:102 lei
Brand: Oxford
Standerul față Oxford Big Black Bike este exact așa cum sugerează și numele. Acesta este disponibil atât ca stander pentru partea din față, cât și ca stander spate. Standul pentru față are știfturi universale pentru furcă, în timp ce varianta pentru spate are padele oscilante.Atribute cheie:Construc..
540 lei
Fără TVA:540 lei
Afişare de la 1 la 12 din 19 (2 pagini)