Menu
Your Cart

Standere

Elevator moto tip foarfecă - GEKO Elevator moto tip foarfecă - GEKO
Stoc furnizor
Brand: Geko
Elevatorul moto Geko tip foarfecă este potrivit pentru majoritatea modelelor de motociclete, inclusiv cruisere, tryke-uri, Can Am Spyder, ATV-uri, UTV-uri, dirt bikes, snowmobil-uri etc. Funcționează excelent pentru schimbul de anvelope, ulei, filtre și pentru motocicletele băgate la iernat. Doar ro..
499 lei
Fără TVA:499 lei
Inserții colorate pentru suport de stander Barracuda Inserții colorate pentru suport de stander Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Inserții colorate pentru suport de stander Barracuda. Prin conceptul YouDesign ai posibilitatea să-ți personalizezi motocicleta după culoarea preferată, alegând accesoriile de calitate Barracuda - Italy.Notă: Prețul este pentru un set (2 bucăți)...
29 lei
Fără TVA:29 lei
Brand: Oxford
Padelele pentru stander spate Oxford sunt create special pentru a se potrivi cu o varietate de standere Oxford (ex: Silver OF821, OX281 și negru SP821). Acestea sunt concepute pentru a se potrivi sub basculele plate, dar este posibil să nu fie potrivite pentru toate motocicletele - verificați metoda..
84 lei
Fără TVA:84 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M10, cu filet de 1.5, fac ridicarea pe stander a unei motociclete mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale.Permite folosir..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M10, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M12, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă. Atribute cheie: Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări specia..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M6, cu filet de 1.0, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale.P..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M8, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așadar nu necesită adaptări speciale...
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander OXFORD M8, cu filet de 1.25, fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete BMW S1000RR să fie mult mai ușoară și mai rapidă, întrucât aceștia sunt creați speciali pentru acest model de motocicletă.Atribute cheie:Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate î..
74 lei
Fără TVA:74 lei
Brand: Oxford
Pinii / suporții pentru stander Oxford Spinners M8 (filet 1.0) sunt un produs premium pentru standerul moto. Aceștia fac ca ridicarea pe stander a unei motociclete să fie mult mai ușoară și mai rapidă. Majoritatea motocicletelor au găuri pre-filetate în bascule pentru a se potrivi cu suporții, așada..
110 lei
Fără TVA:110 lei
Brand: Oxford
Furcile cauciucate Oxford ZERO-G sunt destinate utilizării împreună cu standerele moto față Zero-G Lite, Zero-G și Paddock...
100 lei
Fără TVA:100 lei
Brand: Oxford
Furcile Oxford ZERO-G sunt destinate utilizării împreună cu standerele moto spate Zero-G Lite, Zero-G și Paddock. Acestea sunt potrivite pentru motocicletele care au suporți de stander (bobbins) montați pe basculă...
100 lei
Fără TVA:100 lei
Afişare de la 1 la 12 din 35 (3 pagini)