Menu
Your Cart

Semnalizatoare moto

Adaptoare speciale pentru montarea semnalelor Barracuda Adaptoare speciale pentru montarea semnalelor Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Adaptoarele speciale pentru montarea semnalelor Barracuda sunt produse specifice fiecărei mărci de motociclete și sunt utilizate pentru a acoperi găurile indicatorilor originali...
38 lei
Fără TVA:38 lei
Kit adaptoare cablaj semnalizări pentru Kawasaki - Barracuda
Nou! Premium
Brand: Barracuda
Kit-ul de adaptoare cablaj semnalizări pentru Kawaski reprezintă o soluție rapidă și ușoară pentru montarea semnalizărilor BARRACUDA. Acestea se conectează direct la cablurile originale existente ale semnalizărilor, facilitând instalarea și eliminând necesitatea de a tăia sau lipi firele. Sunt vându..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Kit adaptoare cablaj semnalizări pentru Suzuki - Barracuda
Nou! Premium
Brand: Barracuda
Kit-ul de adaptoare cablaj semnalizări pentru Suzuki reprezintă o soluție rapidă și ușoară pentru montarea semnalizărilor BARRACUDA. Acestea se conectează direct la cablurile originale existente ale semnalizărilor, facilitând instalarea și eliminând necesitatea de a tăia sau lipi firele. Sunt vândut..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Rezistență electrică 21W Barracuda Rezistență electrică 21W Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Rezistențele de 21 watti sunt o componentă electronică indispensabilă pentru funcționarea corectă a semnalizatoarelor Barracuda. Dacă motocicleta ta are semnalizatoare cu becuri halogen (becuri clasice) de 21W și vrei să-i montezi semnalizatoare LED, atunci vei avea nevoie de aceste rezistențe. În c..
68 lei
Fără TVA:68 lei
Rezistente electrice 10w Barracuda Rezistente electrice 10w Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Rezistentele de 10 WATT (cod RES10) sunt o componentă electronică indispensabilă pentru semnalizarea corectă a indicatoarelor marca BARRACUDA pe motocicleta cu sistem de 10 Watt. NOTĂ: Un set de semnale au nevoie de 1 set de rezistente pentru a functiona corect...
58 lei
Fără TVA:58 lei
Brand: COB
Rezistențele de 21 watti sunt o componentă electronică indispensabilă pentru funcționarea corectă a semnalizatoarelor. Dacă motocicleta ta are semnalizatoare cu becuri halogen (becuri clasice) de 21W și vrei să-i montezi semnalizatoare LED, atunci vei avea nevoie de aceste rezistențe. În caz contrar..
34 lei
Fără TVA:34 lei
Semnalizatoare Barracuda S-LED 3 B-Lux 3in1 (set) Semnalizatoare Barracuda S-LED 3 B-Lux 3in1 (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele S-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu. Ele sunt caracterizate de dimensiunile reduse, aspectul clasic și design-ul retro, o denumire populară f..
578 lei
Fără TVA:578 lei
Semnalizatoare Barracuda S-LED B-Lux (set) Semnalizatoare Barracuda S-LED B-Lux (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele S-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu. Ele sunt caracterizate de dimensiunile reduse, aspectul clasic și design-ul retro, o denumire populară fiind ..
334 lei
Fără TVA:334 lei
Semnalizatoare Barracuda X-LED B-Lux (set) Semnalizatoare Barracuda X-LED B-Lux (set)
Premium Stoc furnizor
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele X-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu anodizat. Ele sunt caracterizate de trăsături speciale și rafinate. Un model cu finisaje de lux și&n..
348 lei
Fără TVA:348 lei
Semnalizatoare Barracuda Z-LED B-Lux (set) Semnalizatoare Barracuda Z-LED B-Lux (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele Z-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu anodizat. Ele sunt caracterizate de trăsături speciale și rafinate. Un model cu finisaje de lux și&n..
368 lei
Fără TVA:368 lei
Semnalizatoare clasice Barracuda Fonzie (set) Semnalizatoare clasice Barracuda Fonzie (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele Fonzie sunt ideale pentru motocicletele old school. Au carcasele din ABS negru/aluminiu cromat.Notă: Prețul este pentru un set (2 bucăți).    ..
198 lei
Fără TVA:198 lei
Semnalizatoare led BARRACUDA IDEA B-LUX (set) Semnalizatoare led BARRACUDA IDEA B-LUX (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele IDEA B-Lux folosesc tehnologia LED si au carcasa din Abs. Variantele colorate au carcasa din aluminiu. Sunt vandute la set de 2 bucati. Pentru o functionare corecta, necesita rezistentele (10W/21W) specifice sistemului motocicletei. Design marca Barracuda Italy. NOTA: Produse ..
309 lei
Fără TVA:309 lei
Afişare de la 1 la 12 din 17 (2 pagini)