Menu
Your Cart

Tankpad-uri

Brand: Oxford
Tankpad-urile (sau protecții pentru rezervor) laterale, universale Oxford Gripper din silicon sunt ideale a maximiza aderența piciorului pe rezervor. Ele vor deveni interfața dintre interiorul coapsei și rezervorul motocicletei, care este crucială pentru stabilitate, încredere și control. Odată..
178 lei
Fără TVA:178 lei
Brand: Oxford
Tankpad-urile (sau protecții pentru rezervor) laterale, universale Oxford OX670 Tank Grips sunt ideale a maximiza aderența piciorului pe rezervor, în special atunci când folosești un echipament din piele. Acestea sunt fabricate din DuroxGrip, ceea ce le face foarte aderente, dar fără a fi moi.Caract..
148 lei
Fără TVA:148 lei
Brand: Oxford
Tankpad-ul sau protecțiile laterale pentru rezervor - OXFORD Transformer te ajută să eviți acele mici lovituri și zgârieturi deranjante ce apar pe rezervor. Nu poti evita contactul cu rezervorul motocicletei și cu tot cu echipamentul de protecție, deteriorarea lui este inevitabilă. Designul modular ..
140 lei
Fără TVA:140 lei
Tankpad - Protecții laterale transparente pentru rezervor - Oxford Tank Saver (SET) Tankpad - Protecții laterale transparente pentru rezervor - Oxford Tank Saver (SET)
Precomandă
Brand: Oxford
Tankpad-urile (sau protecții pentru rezervor) laterale, universale Oxford OX645 Tank Saver Gel au fost concepute cu scopul de a proteja vopseaua rezervorului de frecarea cu genunchii. Caracteristici cheie: Protejează vopseaua. Adezivul transparent permite ca autocolantele și vopseaua să fie v..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Tankpad protecție de rezervor Barracuda Carbon Style
Premium
Brand: Barracuda
Protecția pentru rezervor este fabricată din material plastic foarte dur, cu aspect de carbon și suprafață transparentă.Design marca BARRACUDA.Culoare: Transparent + carbon...
99 lei
Fără TVA:99 lei
Brand: Oxford
Noul tankpad de protecție a rezervorului Oxford OX655 Gripper iți va proteja vopseaua de fermoare și catarame, păstrând rezervorul fără zgârieturi sau alte urme de uzură, datorită siliconului gros de 2,5 mm.Caracteristici cheieConstrucție din silicon de 2,5 mm.Adeziv 3M de calitate superioară.Protej..
129 lei
Fără TVA:129 lei
Brand: Oxford
Tankpad-ul sau protecția pentru rezervor OXFORD - GEL SPINE ARACHNID - BLACK este un produs universal, cu gel super subțire, care iți protejează vopseaua împotriva loviturilor sau a zgârieturilor cauzate de frecările accidentale, cum ar fi cele cauzate de îmbrăcăminte, catarame sau sisteme de bagaje..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Brand: Oxford
Tankpad-ul sau protecția pentru rezervor OXFORD - GEL SPINE ARACHNID - Carbon este un produs universal, cu gel super subțire, care iți protejează vopseaua împotriva loviturilor sau a zgârieturilor cauzate de frecările accidentale, cum ar fi cele cauzate de îmbrăcăminte, catarame sau sisteme de bagaj..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Brand: Oxford
Tankpad-ul sau protecția pentru rezervor OXFORD - GEL SPINE ORIGINAL - BLACK este un produs universal, cu gel super subțire, care iți protejează vopseaua împotriva loviturilor sau a zgârieturilor cauzate de frecările accidentale, cum ar fi cele cauzate de îmbrăcăminte, catarame sau sisteme de bagaje..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Brand: Oxford
Tankpad-ul sau protecția pentru rezervor OXFORD - GEL SPINE ORIGINAL - CARBON este un produs universal, cu gel super subțire, care iți protejează vopseaua împotriva loviturilor sau a zgârieturilor cauzate de frecările accidentale, cum ar fi cele cauzate de îmbrăcăminte, catarame sau sisteme de bagaj..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Brand: Oxford
Tankpad-ul sau protecția pentru rezervor OXFORD - GLOWZ TANK PAD - CARBON este un produs universal, cu gel super subțire, care iți protejează vopseaua împotriva loviturilor sau a zgârieturilor cauzate de frecările accidentale, cum ar fi cele cauzate de îmbrăcăminte, catarame sau sisteme de bagaje.At..
90 lei
Fără TVA:90 lei
Brand: Oxford
Tankpad-ul sau protecția pentru rezervor OXFORD JAGGED - CARBON este un produs universal, cu gel super subțire, care iți protejează vopseaua împotriva loviturilor sau a zgârieturilor cauzate de frecările accidentale, cum ar fi cele cauzate de îmbrăcăminte, catarame sau sisteme de bagaje.Atribut..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Afişare de la 1 la 12 din 24 (2 pagini)