Menu
Your Cart

LEGO®

Brand: LEGO®
Construieşte creativitate. Construieşte concentrare. Construieşte colecţia ta de vehicule de vis cu modele exclusive, autentice, create special pentru adulţi. Lansează-te într-un proiect elegant de construcţie, cu acest kit LEGO® Vespa 125 pentru adulţi. Inspirat de clasica Vespa Piaggio din anii 19..
549 lei
Fără TVA:549 lei
Brand: LEGO®
Copiii şi iubitorii de vehicule cool de 8+ ani se pot bucura de ore nesfârşite de curse cu acest splendid set de joc LEGO® Creator 3 în 1 Motocicletă vintage (31135). Motocicleta clasică de jucărie are ghidon, roată faţă mobilă, faruri, o ţeavă de eşapament voluminoasă şi un cric pentru a fi etalată..
89 lei
Fără TVA:89 lei
Brand: LEGO®
Cu ajutorul setului LEGO® Marvel Super Heroes: Robotul și motocicleta lui Ghost Rider (76245), copiii sau adulții îl vor pune pe Ghost Rider la comenzile robotului său supradimensionat și vor porni într-o călătorie plină de aventură cu motocicleta sa. Având brațele și picioarele mobile, precum și un..
179 lei
Fără TVA:179 lei
Brand: LEGO®
Setul LEGO® DC Batman contra Harley Quinn (76220) conţine personaje clasice, vehicule cool şi accesorii formidabile pentru a-i angaja pe copiii de 4 ani şi mai mari într-o joacă de dezvoltare alături de alţi copii.Acest set cu acţiune pe roţi prezintă 2 personaje populare din filmele DC cu supereroi..
89 lei
Fără TVA:89 lei
LEGO® Technic: ATV - 42139 LEGO® Technic: ATV - 42139
Stoc furnizor
Brand: LEGO®
Transportul încărcăturilor grele este mult mai distractiv cu ATV-ul LEGO® Technic! Bucură-te de construcția tuturor elementelor realiste ale acestui vehicul robust. Apoi pune-l la încercare în timp ce explorezi cutia de viteze, motorul cu pistoane ce se mișcă, direcția și suspensia. Folosește troliu..
469 lei
Fără TVA:469 lei
Brand: LEGO®
LEGO® provoacă fanii Batman™ de 9 ani şi mai mari să construiască emblematica motocicletă a lui Batman, în format LEGO® Technic. Inspirată de filmul din 2022 BATMAN, această jucărie LEGO Technic BATMAN BATCYCLE™ (42155) este plină de dotări atrăgătoare. Copiii sau adulţii vor adora să asambleze..
279 lei
Fără TVA:279 lei
Brand: LEGO®
Vrei să trăiești experiența supremă a vitezei? Acum ai Dodge Charger, cel rapid și furios, condus de neînfricatul Dominic Toretto. Vezi motorul în V8, pistoanele ce se mișcă și sistemul de direcție, plus un flacon de nitro pentru putere suplimentara. Dacă treaba se încinge peste măsură, ai și un ext..
599 lei
Fără TVA:599 lei
Brand: LEGO®
Vuietul motorului, fiorul accelerării, înclinarea lină din timpul virajului! Dacă ți-ai imaginat vreodată că îți conduci propriul Ducati, iți va plăcea cu siguranță să construiești acest Ducati Panigale V4 R LEGO® Technic. Descoperă cum cutia de viteze activează motorul cu 4 cilindri în V. Vezi..
349 lei
Fără TVA:349 lei
LEGO® Technic: Formula E® Porsche 99X Electric - 42137 LEGO® Technic: Formula E® Porsche 99X Electric - 42137
Stoc furnizor
Brand: LEGO®
Pregăteşte-te să-ţi iei locul în echipa TAG Heuer Porsche Formula E® cu acest set LEGO® Technic Formula E® Porsche 99X Electric. Pune-ţi la încercare abilităţile de inginerie construind maşina de curse câştigătoare. Apoi foloseşte motorul cu arc şi pregăteşte-te să goneşti! Aplicaţia LEGO Technic AR..
259 lei
Fără TVA:259 lei
LEGO® Technic: Jeep Wrangler - 42122 LEGO® Technic: Jeep Wrangler - 42122
Stoc furnizor
Brand: LEGO®
Orice copil pasionat de mașini va fi mândru să aibă o mașină 4x4 performantă. Acum poți transforma acest vis în realitate cu modelul de jucărie Jeep Wrangler LEGO Technic (42122). Băieții și fetele în vârstă de cel puțin 9 ani se vor distra explorând aceasta emblematică mașină de teren. Există un bu..
279 lei
Fără TVA:279 lei
Brand: LEGO®
Copiii de 9 ani şi mai mari se vor bucura de un proiect de construcţie plin de satisfacţii, în care asamblează toate detaliile modelului realist Lamborghini Huracan Tecnica (42161). Detaliile sale autentice sunt concepute să încânte fanii motorsporturilor şi includ un motor V10, portiere care se des..
279 lei
Fără TVA:279 lei
Brand: LEGO®
Asigură-te că nimic nu-ţi distrage atenţia. Concentrează-te ca un campion. E timpul să construieşti un model extrem de detaliat cu setul LEGO® Technic Maşină de curse McLaren Formula 1™ 42141. Când vei trece linia de sosire, vei simţi o mândrie imensă şi îţi vei putea sărbători dăruirea cu un model ..
999 lei
Fără TVA:999 lei
Afişare de la 1 la 12 din 17 (2 pagini)