Menu
Your Cart

Airbag

Brand: Alpinestars
Sistemul airbag Alpinestars Tech-Air® 10 este cel mai nou sistem de airbag autonom, care se alătură familiei Tech-Air® de la Alpinestars. Acesta include sistemele electronice folosite la vestele airbag Tech-Air® Race, Tech-Air® Street și Tech-Air® 5. Derivat din tehnologia airbag Alpinestars, adopta..
5220 lei
Fără TVA:5220 lei
Brand: Alpinestars
Vesta airbag Alpinestars Stella Tech-Air® 3 este cel mai ușor sistem de airbag autonom. Acesta a fost conceput special pentru femei, pentru a fi purtat peste sau sub geaca moto, ca alegere eficientă și practică pentru doamnele și domnișoarele care practică motociclismul in regim touring, urban, nave..
2490 lei
Fără TVA:2490 lei
Brand: Alpinestars
Vesta airbag Alpinestars Tech-Air® 3 este cel mai ușor sistem de airbag autonom. Acesta a fost conceput pentru a fi purtat peste sau sub geaca moto, ca alegere eficientă și practică pentru piloții de touring, cei urbani, navetiști și chiar și pentru călătorii ușoare de aventură off-road.Algoritmul d..
2490 lei
Fără TVA:2490 lei
Brand: Alpinestars
Sistemul autonom de vestă airbag Alpinestars Tech-Air 5 este cel mai nou membru al familiei Alpinestars - brandul care a redefinit protecția motocicliștilor încă de la înființarea sa, în 1963. Acesta este ideal pentru mai multe categorii de piloți: Sport, Street, Urban sau Touring Adventur..
3190 lei
Fără TVA:3190 lei
Brand: Alpinestars
Tech-Air® este primul sistem de airbag stradal autonom care funcționează independent, fără a fi nevoie de senzori să instalați pe motocicletă și fără nevoia de a conecta motocicleta la sistemul de airbag. Asta înseamnă că Tech-Air® oferă libertatea de a conduce orice motocicletă, pe orice suprafață,..
4999 lei
Fără TVA:4999 lei
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)