Menu
Your Cart

Protecții

Protecție spate Alpinestars Flex PROi
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Protecția spate completă Alpinestars Nucleon Flex PROi este extrem de ușoară, certificată CE și UKCA de nivel 2. Aceasta prezintă un structură de protecție hibridă, puternic ventilată (Nucleon Cell și Nucleon Flex) pentru echilibrul optim de dispersie a forței și flexibilitate, cu o căptușeală din p..
395 lei
Fără TVA:395 lei
Protecție spate Alpinestars Nucleon KR-1 CELLi - Black/Red
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Protecția spate Alpinestars Nucleon KR-1 CELLi este, fără nici o îndoială, o protecție orientată spre piloții sportivi. Dispunând de o carcasă structurată din plastic dur, această protecție pentru spate inovatoare este fără compromis în materie de siguranță și performanță. În plus, ea beneficiază de..
318 lei
Fără TVA:318 lei
Protecție spate Alpinestars Nucleon KR-2 - Black/Red
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Alpinestars Nucleon KR-2 este o protecție spate premium, ultra-ușoară, pentru adventure touring. Aceasta este certificată CE Nivelul 2 și încorporează protecție articulată pentru vertebre, cu scopul de a oferi performanță și confort, în special la călătorii mai lungi.Construcție:Extrem de ușoară, fo..
649 lei
Fără TVA:649 lei
Protecție spate Alpinestars Nucleon KR-CELL - Black/Red
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Nucleon KR-CELL este o protecție spate ușoară și flexibilă, care se potrivește perfect pe îmbrăcăminte. Nucleon KR-CELL oferă o protecție excelentă datorită panourilor sale de protecție inovatoare care încorporează un design ergonomic ce urmează conturul natural al spatelui. Toată gama de protecții ..
494 lei
Fără TVA:494 lei
Protecție spate Alpinestars Nucleon KR-CELLi
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Protecția spate Alpinestars KR-CELLi este extrem de ușoară, certificată CE și prezintă o placă articulată a carcasei din spate, pentru flexibilitate și potrivire. În plus, aceasta beneficiază de un design avansat de celule cu microstructură, pentru absorbția eficientă a energiei de impact și pentru ..
240 lei
Fără TVA:240 lei
Brand: Oxford
Protecția spate OXFORD RB-Pi Insert este flexibilă și ușoară, oferind protecție CE Nivel 1. Aceasta iți oferă confort și siguranță în egală măsură. Este construită astfel încât tot ce ai de făcut este să o introduci în compartimentul de pe spatele gecii moto...
114 lei
Fără TVA:114 lei
Brand: Oxford
Protecția spate OXFORD RB-Pi2 Insert este flexibilă și ușoară, oferind protecție CE Nivel 2. Aceasta iți oferă confort și siguranță în egală măsură. Este construită astfel încât tot ce ai de făcut este să o introduci în compartimentul de pe spatele gecii moto...
149 lei
Fără TVA:149 lei
Brand: Oxford
Protecțiile pentru coate OXFORD Insert Protector Level 2 Dynamic Large Elbow sunt super subțiri și super flexibile. Acestea sunt aprobate CE ca fiind Level 2 (cel mai înalt nivel de protecție). În mod uimitor, protecțiile au doar 9 mm grosime și prin urmare, sunt ideale pentru echipamente moto ..
174 lei
Fără TVA:174 lei
Brand: Oxford
Protecțiile pentru coate OXFORDR RE-PI INSERT LEVEL 1 sunt flexibile și ușoare, oferind protecție CE Nivel 1. Acestea reprezintă upgrade-ul perfect pentru gecile moto care vin fară protecții sau cu protecții din spumă, întrucât iți oferă confort și siguranță în egală măsură...
59 lei
Fără TVA:59 lei
Brand: Oxford
Protecțiile pentru coate sau genunchi OXFORD RK-PI2 Insert Level 2 sunt flexibile și ușoare. Acestea sunt aprobate CE ca fiind Level 2 (cel mai înalt nivel de protecție). Ele reprezintă upgrade-ul perfect pentru gecile sau pantalonii moto care vin fară protecții sau cu protecții&..
54 lei
Fără TVA:54 lei
Brand: Oxford
Protecțiile pentru genunchi OXFORD Insert Protector Level 2 Dynamic Large Knee sunt super subțiri și super flexibile. Acestea sunt aprobate CE ca fiind Level 2 (cel mai înalt nivel de protecție). În mod uimitor, protecțiile au doar 9 mm grosime și prin urmare, sunt ideale pentru echipament..
174 lei
Fără TVA:174 lei
Brand: Oxford
Protecțiile pentru genunchi OXFORD RK-PI INSERT LEVEL 1 sunt flexibile și ușoare, oferind protecție CE Nivel 1. Acestea reprezintă upgrade-ul perfect pentru pantalonii moto care vin fară protecții sau cu protecții din spumă, întrucât iți oferă confort și ..
54 lei
Fără TVA:54 lei
Afişare de la 1 la 12 din 21 (2 pagini)