Menu
Your Cart

Termice

Brand: Oxford
Bluza termo Oxford COOL Dry Layer are un strat de bază ușor, foarte subțire. Aceasta poate fi purtată pe tot parcursul anului și te protejează indiferent de anotimp.Atribuții cheie:Îndepărtează rapid umezeala de pe pieleStratul absorbant te va menține rece și uscatTratamentul anti-bacterian distruge..
185 lei
Fără TVA:185 lei
Brand: Oxford
Bluza termo OXFORD WARM Dry Layer acționează ca un strat de bază, termic, care te protejează pe tot parcursul anului, indiferent de temperaturi.Atribuții cheie:Confort termicTratament anti-miros, anti-bacterianUscare rapidă, elimină umezealaCusături întărite -  mai dure și mai confortabile..
210 lei
Fără TVA:210 lei
Brand: Alpinestars
Combinezonul termic Alpinestars Ride Tech Lite este construit ca un strat vestimentar de bază, conceput pentru a te menține răcoros și confortabil într-un costum moto. Acesta se pretează pentru a fi purtat în timpul călătoriilor pe vreme caldă. În plus, combinezonul termic se dovedește a fi un real ..
559 lei
Fără TVA:559 lei
Brand: Oxford
Pantalonii termo OXFORD LAYERS WARM DRY actțonează ca un strat de bază termic, care te protejează pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.Atribute cheie:Oferă confort termicTratament anti-miros, anti-bacterianUscare rapidă, elimină umezealaCusăturile întărite - mai dure și mai confortabile..
210 lei
Fără TVA:210 lei
Brand: Oxford
Protecția pentru genunchi anti-vânt OXFORD CHILLOUT Windproof oferă o barieră intermediară extrem de eficientă împotriva frigului și a vântului. Este perfectă pentru utilizare cu straturile de bază Oxford WarmDry.Atribute cheie:Barieră rezistentă împotriva vântului și friguluiTratament ant..
144 lei
Fără TVA:144 lei
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)