Menu
Your Cart

Diverse

Brand: Oxford
Bretelele Oxford Riggers Camo s-au remarcat datorită faptului ca sunt foarte rezistente și ușor de purtat.Atribute cheie:Dinți de cauciuc, care protejează îmbrăcăminteaClipsuri foarte puterniceDimensiune reglabilă - 400-790 mm lungimeElastic de calitate cu lățime de 50 mm, pentru confort sporitMater..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Bretelele reflectorizante Oxford Bright H sunt confecționate dintr-un material reflectorizant montat pe o chingă puternică, rezistentă, dar flexibilă.Atribute cheie:Conform cu EN13356Material cu vizibilitate sporitaComplet reglabile, prin intermediul cataramei...
185 lei
Fără TVA:185 lei
Brand: Oxford
Bumperul de protecție pentru cască OXFORD Carbon te va ajuta să minimizezi disconfortul produs de ciocnirile accidentale dintre casca pilotului și cea a pasagerului. Astfel de ciocniri sunt inevitabile când mergi cu pasager, dar acum nu trebuie să mai fie la fel de neplăcute.Stickerul este produs di..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Brand: Oxford
Bumperul de protecție pentru cască OXFORD Target te va ajuta să minimizezi disconfortul produs de ciocnirile accidentale dintre casca pilotului și cea a pasagerului. Astfel de ciocniri sunt inevitabile când mergi cu pasager, dar acum nu trebuie să mai fie la fel de neplăcute.Stickerul este produs di..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Brand: Oxford
Bumperul de protecție pentru cască OXFORD, Transparent, te va ajuta să minimizezi disconfortul produs de ciocnirile accidentale dintre casca pilotului și cea a pasagerului. Astfel de ciocniri sunt inevitabile când mergi cu pasager, dar acum nu trebuie să mai fie la fel de neplăcute.Stickerul este pr..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Brand: Alpinestars
Catarama de blocare pentru cizmele moto Alpinestars se potrivește la următoarele modele de cizme:Alpinestars Tech 8;Alpinestars Toucan...
53 lei
Fără TVA:53 lei
Brand: Oxford
Centura cu mânere de prindere pentru pasager Oxford Rider Grips vor oferi un adevărat confort pe distanțe lungi pentru pasagerul tău.Atribute cheie:Design confortabil și ergonomic pentru pilotSistem de curele duble complet reglabilCăptușeală interioară din plasă, pentru a crește respirabilitateaPute..
268 lei
Fără TVA:268 lei
Brand: Oxford
Cordelina elastică Oxford Bungee se dovedește un ajutor de nădejde cu fiecare ocazie. În plus, aceasta este disponibilă în mai multe dimensiuni.Atribute cheie:Se atașeaza la punctele de montare sigure, cum ar fi cârlige dedicate pentru bagaje, suporturi solide pentru scărițe sau părți ale cadruluiCâ..
20 lei
Fără TVA:20 lei
Brand: Oxford
Dopurile de urechi moto OXFORD iți oferă cea mai bună protecție disponibilă de pe piață.Atribute cheie:Spumă poliuretanică autoformatăDesign conic, pentru confortProtecție foarte ridicată - SNR 3925 de perechi per pachetBonus - Husă de buzunar..
75 lei
Fără TVA:75 lei
Folie anti-aburire OXFORD ULTRA CLEAR
Stoc epuizat
Brand: Oxford
Folia anti-aburire OXFORD ULTRA CLEAR reprezintă o inserție reutilizabilă, ultra clară, anti-aburire și este potrivită indiferent de anotimp.Atribuții cheie:Se potrivește majorității căștilorUșor de folosit și curățatFără aderență..
105 lei
Fără TVA:105 lei
Geantă pentru cască - OXFORD Lidsack Geantă pentru cască - OXFORD Lidsack
Stoc epuizat
Brand: Oxford
Geanta pentru cască OXFORD LIDSACK este fabricată dintr-un material dur, rezistent la apă, ce iți protejează casca în orice moment.Atribuții cheie:Mânere de transportBuzunar frontal cu acces ușorDimensiuni: 33 cm (lungime) x 40 cm (lățime) x 34 cm (adancime)..
114 lei
Fără TVA:114 lei
Brand: Oxford
Geanta pentru cască OXFORD LIDSTASH Deluxe este modul premium de a-ți transporta casca în siguranță.Atribuții cheie:Fabricată din material dur, rezistent la apă.Mânere de transportBuzunar mare cu fermoar 3DCăptușeală fleece premium, pentru protecție suplimentarăCurea de umăr (detașabilă)Dimensi..
160 lei
Fără TVA:160 lei
Afişare de la 1 la 12 din 68 (6 pagini)