Menu
Your Cart

Becuri moto LED

Kit suporți proiectoare adiționale - Barracuda Kit suporți proiectoare adiționale - Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Kit-ul de suporți Barracuda pentru proiectoarele adiționale este realizat din aluminiu CNC negru. Are diametrul standard de fixare, de 25 mm și se vinde la set de 2 bucăți. În plus, suporții sunt perfect compatibili cu proiectoarele adiționale Barracuda...
68 lei
Fără TVA:68 lei
Brand: Oxford
Lampa LED OXFORD Halo Bolts este creată special pentru iluminarea numărului de înmatriculare moto. Aceasta constă într-o pereche de șuruburi pentru plăcuța de înmatriculare, cu LED-uri încorporate, pentru a-ți lumina numărul.Atribute cheie:Potrivire universală, ușor de instalatSpecificații: 12V, 0.9..
105 lei
Fără TVA:105 lei
Lampă număr LED Barracuda Lampă număr LED Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Lampa de număr cu leduri Barracuda este realizată din aluminiu și are culoarea negru satinat. Functionarea este la 12V și nu este necesară nici o adaptare la instalația electrică a motocicletei...
149 lei
Fără TVA:149 lei
Lampă stop Barracuda Micro Tiger LED B-Lux Lampă stop Barracuda Micro Tiger LED B-Lux
Premium
Brand: Barracuda
Lampa de stop Micro Tiger se bazează pe tehnologia LED și este universală. Este realizată din aluminiu prelucrat CNC și folosește o tehnologie de ultimă oră, cu lentile optice, pentru a obține o vizibilitate excelentă. Reprezintă vârful de gamă în rândul produselor Barracuda, intitulat B-Lux (Barrac..
269 lei
Fără TVA:269 lei
Lampă stop Barracuda Tiger LED Lampă stop Barracuda Tiger LED
Premium
Brand: Barracuda
Lampa de stop Tiger se bazează pe tehnologia LED și este universală.Notă: Este posibil să fie necesare modificări pentru montaj...
269 lei
Fără TVA:269 lei
Brand: Oxford
Proiectoare adiționale pentru lumini de noapte (NRL) - Oxford Run Light Rear sunt proiectate pentru a pentru a maximiza vizibilitatea posterioară a motocicletei pentru alți participanți la trafic, astfel motocicleta devenind mai vizibilă și sporind siguranța pilotului. Te poți gândi la ele ca la un ..
289 lei
Fără TVA:289 lei
Brand: Oxford
Proiectoare adiționale pentru lumini de zi (DRL) - Oxford Run Light Front sunt proiectate pentru a pentru a maximiza vizibilitatea frontală a motocicletei pentru alți participanți la trafic, astfel motocicleta devenind mai vizibilă și sporind siguranța pilotului. Acestea sunt fabricate din aluminiu ..
289 lei
Fără TVA:289 lei
Proiector adițional fază lungă Barracuda Proiector adițional fază lungă Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Proiectorul Barracuda cu lumină de tip fază lungă folosește tehnologie LED și este omologat pentru utilizarea stradală. Proiectoarele funcționează ca lumini adiționale pentru a crește câmpul de vizibilitate. Sunt fabricate din aluminiu prelucrat CNC și sunt de culoare negru satinat. Se vin..
558 lei
Fără TVA:558 lei
Brand: Sifam
Proiectoarele Sifam funcționează ca lumini adiționale pentru a crește câmpul de vizibilitate. Sunt fabricate din aluminiu prelucrat CNC și sunt de culoare neagră. Se vând cu suportul universal atașat. În cazul în care ai nevoie de suporți de prindere separați, aruncă o privire și la Kit-ul de s..
168 lei
Fără TVA:168 lei
Brand: Sifam
Proiectoarele Sifam 18W  funcționează ca lumini adiționale pentru a crește câmpul de vizibilitate. Sunt fabricate din aluminiu prelucrat CNC și sunt de culoare neagră. Se vând cu suportul universal atașat. În cazul în care ai nevoie de suporți de prindere separați, aruncă o privire și la Kit-ul..
148 lei
Fără TVA:148 lei
Brand: AES
Unul dintre cele mai bine vândute leduri H11, pentru motocicletă. Ledurile moto cu lupă H11 AES sunt încastrate într-o carcasă construită din aluminiu anodizat, creată special să reziste temperaturilor înalte și de asemenea rezistentă la stropirea cu lichide (IP65). În plus, ele vin dotate cu u..
198 lei
Fără TVA:198 lei
Brand: AES
Unul dintre cele mai bine vândute leduri H4, pentru motocicletă. Ledurile moto cu lupă H4 AES sunt încastrate într-o carcasă construită din aluminiu anodizat, creată special să reziste temperaturilor înalte și de asemenea rezistentă la stropirea cu lichide (IP65). În plus, ele vin dotate cu un ..
188 lei
Fără TVA:188 lei
Afişare de la 1 la 12 din 38 (4 pagini)