Menu
Your Cart

Diverse

Brand: Motorex
Motorex Air Filter Cleaner este un agent de curățare pentru elementele filtrante din spumă. Fără solvenți, biodegradabil și neinflamabil. După curățare, se spală cu apă și se lasă să se usuce. Apoi tratați cu Motorex Air Filter Oil.Motorex Air Filter Cleaner curăță eficient chiar și elementele filtr..
88 lei
Fără TVA:88 lei
Brand: Motul
Motul M4 Hands Clean este o cremă de curățare pentru mâini. Aceasta poate fi folosită după terminarea lucrului la motocicletă, intrucat dizolvă grăsimea, uleiul și alte murdării persistente de pe mâini. Principalele atribute ale Motul M4 Hands Clean ar fi: Formula non-agresivă, testată sub con..
30 lei
Fără TVA:30 lei
Brand: Motul
Motul Top Gel este un gel (nu te așteptai la asta, nu-i așa?) pentru curățarea mâinilor murdare. Acesta este foarte eficient împotriva petelor de grăsime, vopsea și lubrifiant. Recomandat pentru mecanici sau pentru pasionații care își efectuează singuri lucrările de mentenanță ale motocicletei. ..
155 lei
Fără TVA:155 lei
Brand: K&N
Kitul de curățare K&N Recharger este conceput pentru curățarea și întreținerea filtrelor de aer din bumbac. Setul vine cu soluția de curățare pentru filtrul de aer K&N Power Kleen și uleiul necesar pentru filtrul de aer. Kit-ul K&N Recharger va restabili eficiența fluxului de aer și va a..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Brand: Motorex
Set complet de întreținere a filtrelor de aer din spumă. Simplu, practic și eficient. Indispensabil pentru piloții de off-road. Kitul conține:Motorex Air Filter Cleaner 4L;Motorex Air Filter Oil 206 1L;Motorex Air Filter Grease 2000 1L;1 Cădiță pentru curățare;1 Cădiță pentru lubrifiere;4 ..
600 lei
Fără TVA:600 lei
Brand: Motorex
Motorex Tyre Mouting Fluid este un lichid special pentru montarea anvelopelor, cu uscare rapidă. El se poate folosi pentru montarea și demontarea fără efort a tuturor anvelopelor convenționale. Testat pentru sistemele de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS). Nu lasă reziduuri vizibile după mo..
88 lei
Fără TVA:88 lei
Brand: Motorex
Motorex Copper Paste formează un strat eficient de separare între suprafețele metalice, prevenind astfel coroziunea, la temperaturi de la –40° C la + 900° C și până la +1200° C pentru perioade scurte. Baza formată din ulei parafinic funcționează la temperaturi de până la 280° C. Peste această temper..
75 lei
Fără TVA:75 lei
Brand: Motorex
Motorex Viso Clean curăță și îndepărtează rapid și eficient praful, insectele, reziduurile de ulei, etc. Sporește siguranța în trafic, asigurând o vedere clară și fără pete. Micul kit de curățare, ce conține un șervețel umed și unul uscat, se potrivește în orice fel de geantă, făcându-l perfect pent..
30 lei
Fără TVA:30 lei
Brand: Motorex
Soluția de curățare carburatoare MOTOREX este un detergent concentrat, dezvoltat pentru a asigura curățarea fără probleme a reziduurilor și impurităților din carburatoare. Acesta curăță pasajele de aer, clapetele de admisie, tuburile Venturi și carcasele carburatorului. Efect de curățare foarte inte..
218 lei
Fără TVA:218 lei
Soluție curățare frâne MOTOREX Brake Clean - 5L
Precomandă
Brand: Motorex
Soluția de curățare frâne Motorex Brake Clean degresează și curăță toate piesele din ansamblul de frânare, fără a lăsa reziduuri. Dizolvă și îndepărtează eficient uleiul, grăsimea, gudronul, lichidul de frână, murdăria, etc. Nu atacă cauciucul, plasticul sau vopseaua...
275 lei
Fără TVA:275 lei
Brand: Motorex
Motorex Chrome Polish este o soluție de lustruire pentru crom, oțel inoxidabil și aluminiu. Produsul curăță, lustruiește și protejează suprafețele. De exemplu, poate fi folosit pentru a curăța gudronul ars de pe evacuarea motocicletelor. La final, pe suprafața curățată va rămâne o peliculă de protec..
60 lei
Fără TVA:60 lei
Afişare de la 1 la 12 din 49 (5 pagini)