Menu
Your Cart

Aditivi

Brand: Motul
Motul Mocool este un aditiv potrivit pentru orice sistem de răcire a motocicletelor, mașinilor sau ATV-urilor, atunci când se observă supraîncălzire sau în condiții de curse, pentru a scădea temperatura de funcționare a motorului. Este compatibil cu magneziul, aliajele de aluminiu, fontă, cupru, ala..
124 lei
Fără TVA:124 lei
Brand: Motul
Motul Radiator Clean este un aditiv conceput pentru a fi utilizat la toate tipurile de motoare pe benzină și diesel, aspirate sau cu turbină, cu sau fară catalizator. Acesta curăță eficient depunerile și posibilele reziduuri care apar în circuitul de răcire a motorului. Depunerile și microparticulel..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Aditiv curățare traseu benzină Motul Fuel System Clean Moto - 200ml
Precomandă
Brand: Motul
Motul Fuel System Clean Moto este un aditiv conceput pentru a fi utilizat în toate tipurile de motoare cu injecție sau carburatoare, cu sau fară catalizator, folosind toate tipurile de benzină. Acesta curăță eficient murdăria și înfundarea care apar în sistemul de alimentare: Condens în sistemul de ..
70 lei
Fără TVA:70 lei
Brand: Motorex
Motorex Ethanol Booster este un aditiv pentru combustibil, care îmbunătățește proprietățile tuturor combustibililor ce au în amestecul lor un procent de etanol. Proprietățile sale optimizează eficiența combustibilului și reduc coroziunea. Astfel se asigură că motorul funcționează mai ușor, îndepărte..
80 lei
Fără TVA:80 lei
Brand: Motorex
Motorex System Guard este un aditiv pentru combustibil, care curăță și descompune depunerile din sistemul de injecție. Îmbunătățește protecția împotriva coroziunii și îndepărtează apa. Este potrivit atât pentru vehicule pe benzină, cât și pe motorină, cu sau fară turbină, filtru de particule sa..
40 lei
Fără TVA:40 lei
Aditiv pentru curățarea motorului - Sonax Easy Off Engine Cleaner Flush - 500ml
Stoc epuizat
Brand: Sonax
Sonax Easy Off Engine Cleaner Flush este un aditiv pentru curățarea și întreținerea motorului.Atribute cheie:Lubrifiază în timp ce curăță. Îndepărtează și suspendă reziduurile de ulei și de lacuri pentru o lubrifiere îmbunătățită.Dizolvă și elimină uleiul puternic oxidat, reducând contaminarea uleiu..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Brand: Motorex
Motorex Fuel Stabilizer este un aditiv ce protejează împotriva oxidării combustibilului. Acesta ajută la stabilizarea combustibilului în timpul sezonului de iarnă. În plus, acesta indepartează apa și protejează sistemul împotriva ruginii și a coroziunii. Este potrivit pentru motoare pe benzină ..
40 lei
Fără TVA:40 lei
Brand: Ipone
Aditivul stabilizator de benzina Ipone Fuel Stabilizer facilitează pornirile după perioade lungi de inactivitate a motorului. Acesta previne oxidarea si coroziunea pieselor mecanice precum si formarea depunerilor in rezervor. Calitatea benzinei este păstrată, deci nu este golirea scurgerea înainte d..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Aditiv stabilizator de benzină Motul Stabilizer - 250ml
Precomandă
Brand: Motul
Motul Stabilizer este un aditiv care crește termenul de de valabilitate al benzinei și poate fi adăugat direct în benzină. Formula sa multifuncțională:Protejează benzina împotriva oxidării, evitând astfel acumulările de rășini în interiorul carburatorului, facilitând totodată pornirea după perioadel..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Aditiv ulei - Sonax Lead Add - 250ml
Stoc furnizor
Brand: Sonax
Sonax Lead Add este un Aditiv pentru benzină. Acesta poate fi utilizat cu toate tipurile de benzină.Atribute cheie:Asigură efectul lubrifiant al plumbului, permițând acestor motoare să funcționeze pe benzina fără plumb fără probleme.Acest aditiv lubrifiază scaunele supapelor și le protejează împotri..
34 lei
Fără TVA:34 lei
Brand: Motul
Motul Engine Clean Moto este un aditiv pentru curățarea motorului, care trebuie utilizat înainte de schimbarea uleiului. Acesta a fost proiectat special pentru motoarele în 4 timpi ale motocicletelor, ATV-urilor, UTV-urilor și snowmobilelor. Motul Engine Clean Moto restabilește compresia motorului p..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Afişare de la 1 la 11 din 11 (1 pagini)