Menu
Your Cart

Diverse

Brand: Oxford
Bretelele reflectorizante Oxford Bright H sunt confecționate dintr-un material reflectorizant montat pe o chingă puternică, rezistentă, dar flexibilă.Atribute cheie:Conform cu EN13356Material cu vizibilitate sporitaComplet reglabile, prin intermediul cataramei...
185 lei
Fără TVA:185 lei
Brand: Oxford
Bumperul de protecție pentru cască OXFORD Carbon te va ajuta să minimizezi disconfortul produs de ciocnirile accidentale dintre casca pilotului și cea a pasagerului. Astfel de ciocniri sunt inevitabile când mergi cu pasager, dar acum nu trebuie să mai fie la fel de neplăcute.Stickerul este produs di..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Brand: Oxford
Bumperul de protecție pentru cască OXFORD Target te va ajuta să minimizezi disconfortul produs de ciocnirile accidentale dintre casca pilotului și cea a pasagerului. Astfel de ciocniri sunt inevitabile când mergi cu pasager, dar acum nu trebuie să mai fie la fel de neplăcute.Stickerul este produs di..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Brand: Oxford
Bumperul de protecție pentru cască OXFORD, Transparent, te va ajuta să minimizezi disconfortul produs de ciocnirile accidentale dintre casca pilotului și cea a pasagerului. Astfel de ciocniri sunt inevitabile când mergi cu pasager, dar acum nu trebuie să mai fie la fel de neplăcute.Stickerul este pr..
52 lei
Fără TVA:52 lei
Brand: Alpinestars
Catarama de blocare pentru cizmele moto Alpinestars se potrivește la următoarele modele de cizme:Alpinestars Tech 8;Alpinestars Toucan...
53 lei
Fără TVA:53 lei
Brand: Oxford
Centura cu mânere de prindere pentru pasager Oxford Rider Grips vor oferi un adevărat confort pe distanțe lungi pentru pasagerul tău.Atribute cheie:Design confortabil și ergonomic pentru pilotSistem de curele duble complet reglabilCăptușeală interioară din plasă, pentru a crește respirabilitateaPute..
268 lei
Fără TVA:268 lei
Brand: Oxford
Cordelina elastică Oxford Bungee se dovedește un ajutor de nădejde cu fiecare ocazie. În plus, aceasta este disponibilă în mai multe dimensiuni.Atribute cheie:Se atașeaza la punctele de montare sigure, cum ar fi cârlige dedicate pentru bagaje, suporturi solide pentru scărițe sau părți ale cadruluiCâ..
20 lei
Fără TVA:20 lei
Brand: Oxford
Dopurile obișnuite blochează sunetul cu totul. Folosind o combinație ingenioasă de materiale și tehnologie, dopurile Oxford FilterBuds filtrează doar sunetele pe care NU vrei să le auzi și iți permite să auzi în continuarele sunetele pe care vrei și ai nevoie să le auzi. Chiar dacă ești privit că re..
149 lei
Fără TVA:149 lei
Brand: Oxford
Dopurile de urechi moto OXFORD iți oferă cea mai bună protecție disponibilă de pe piață.Atribute cheie:Spumă poliuretanică autoformatăDesign conic, pentru confortProtecție foarte ridicată - SNR 3925 de perechi per pachetBonus - Husă de buzunar..
89 lei
Fără TVA:89 lei
Brand: Oxford
Folia anti-aburire OXFORD ULTRA CLEAR reprezintă o inserție reutilizabilă, ultra clară, anti-aburire și este potrivită indiferent de anotimp. Practic, e un pinlock universal.Atribuții cheie:Se potrivește majorității căștilorUșor de folosit și curățatFără aderență..
119 lei
Fără TVA:119 lei
Brand: Oxford
Geanta pentru cască OXFORD LIDSACK este fabricată dintr-un material dur, rezistent la apă, ce iți protejează casca în orice moment.Atribuții cheie:Mânere de transportBuzunar frontal cu acces ușorDimensiuni: 33 cm (lungime) x 40 cm (lățime) x 34 cm (adancime)..
119 lei
Fără TVA:119 lei
Brand: Oxford
Geanta pentru cască OXFORD LIDSTASH Deluxe este modul premium de a-ți transporta casca în siguranță.Atribuții cheie:Fabricată din material dur, rezistent la apă.Mânere de transportBuzunar mare cu fermoar 3DCăptușeală fleece premium, pentru protecție suplimentarăCurea de umăr (detașabilă)Dimensi..
180 lei
Fără TVA:180 lei
Afişare de la 1 la 12 din 71 (6 pagini)