Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

09 nov. Ce este suportul Quad Lock și cum a ajuns atât de apreciat în lumea moto?
0 31
Gândeste-te la momentele acelea când ai avut nevoie să folosești GPS-ul sau Waze pe motocicletă și nu aveai unde să pui telefonul. Sau momentele în ca..
06 oct. Istoria motociclismului: De la începuturi până în prezent
0 22
Motocicleta a străbătut un drum lung de la invenția sa din secolul al XIX-lea, evoluând dintr-un simplu mecanism motorizat la o mașinărie complexă ce ..
07 aug. Siguranța pe două roți: Secretele din spatele vestei Airbag Alpinestars Tech Air 5
0 33
Motociclismul este mai mult decât un mod de a ajunge din punctul A în punctul B - este o pasiune ce ne oferă libertate, adrenalină și bucurie. Însă, o..
28 iun. Alegerea critică: Crash pad-uri sau crash bar-uri moto?
0 173
În calitate de motociclist, înțelegi cel mai bine libertatea pe care ți-o oferă plimbările moto. Motocicleta ta nu e doar o mașinărie; este o reflecți..
31 mai Ghidul bujiilor moto: tipuri de bujii, întreținerea și înlocuirea bujiilor la motocicletă
0 107
În acest articol cuprinzător, vom explora diferitele tipuri de bujii, cerințele lor de întreținere și variantele de înlocuire a acestora la o motocicl..
15 mar. Îngrijirea lanțului moto: Secretele unui kit de lanț care durează
0 264
Când vine vorba de motociclete, puține componente sunt la fel de vitale precum kit-ul de lanț. Servind drept coloană vertebrală a transferului de pute..
25 ian. Cum să alegi o pereche de mănuși moto potrivite pentru tine
0 133
Când vine vorba de cumpărarea unor mănuși moto, există câteva greșeli comune la care s-ar putea să fi predispus. De la a nu lua în considerare tipul d..
10 dec. 5 greșeli frecvente pe care să le eviți când iți cumperi o cască moto
0 761
Cumpărarea unei căști moto este o decizie importantă pentru orice motociclist. O cască bună te va proteja în cazul unui accident și iti poate face pli..
01 dec. Review - Cască moto Nolan N87 Plus Distinctive
0 461
În acest articol o să discutăm puțin despre o cască moto. E vorba de Nolan N87 Plus Distinctive, o cască integrală entry level, de calitate superioară..
24 nov. Ce motocicletă să-mi cumpăr? O întrebare ce uneori devine dificilă
0 423
În linii mari, există două tipuri de viitori motocicliști: Cei care știu exact ce motocicletă vor;Cei care sunt de copleșiți de multitudinea variantel..
20 nov. Review - Cizme moto Sidi Rex
0 153
Evident, articolul ăsta este despre cizmele moto sport Sidi Rex. Succesorul mult așteptat al cizmelor Sidi Vortice. Ca să avem un punct de plecare, Si..
01 oct. Cum iți iei permisul pentru motor începând de la 16 ani?
6 20858
Te-ai decis, vrei permis pentru motocicletă, dar nu știi de unde să începi? Ai ajuns unde trebuie. În rândurile ce urmează vom încerca să acoperim toa..
Afişare de la 1 la 12 din 16 (2 pagini)