Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

31 mai Ghidul bujiilor moto: tipuri de bujii, întreținerea și înlocuirea bujiilor la motocicletă
0 39
În acest articol cuprinzător, vom explora diferitele tipuri de bujii, cerințele lor de întreținere și variantele de înlocuire a acestora la o motocicl..
15 mar. Îngrijirea lanțului moto: Secretele unui kit de lanț care durează
0 34
Când vine vorba de motociclete, puține componente sunt la fel de vitale precum kit-ul de lanț. Servind drept coloană vertebrală a transferului de pute..
25 ian. Cum să alegi o pereche de mănuși moto potrivite pentru tine
0 70
Când vine vorba de cumpărarea unor mănuși moto, există câteva greșeli comune la care s-ar putea să fi predispus. De la a nu lua în considerare tipul d..
10 dec. 5 greșeli frecvente pe care să le eviți când iți cumperi o cască moto
0 238
Cumpărarea unei căști moto este o decizie importantă pentru orice motociclist. O cască bună te va proteja în cazul unui accident și iti poate face pli..
01 dec. Review - Cască moto Nolan N87 Plus Distinctive
0 185
În acest articol o să discutăm puțin despre o cască moto. E vorba de Nolan N87 Plus Distinctive, o cască integrală entry level, de calitate superioară..
24 nov. Ce motocicletă să-mi cumpăr? O întrebare ce uneori devine dificilă
0 104
În linii mari, există două tipuri de viitori motocicliști: Cei care știu exact ce motocicletă vor;Cei care sunt de copleșiți de multitudinea variantel..
20 nov. Review - Cizme moto Sidi Rex
0 91
Evident, articolul ăsta este despre cizmele moto sport Sidi Rex. Succesorul mult așteptat al cizmelor Sidi Vortice. Ca să avem un punct de plecare, Si..
01 oct. Cum iți iei permisul pentru motor începând de la 16 ani?
1 4730
Te-ai decis, vrei permis pentru motocicletă, dar nu știi de unde să începi? Ai ajuns unde trebuie. În rândurile ce urmează vom încerca să acoperim toa..
11 iul. Decalogul motociclistului
0 206
Desi nu sunt deloc noi, cele 10 porunci ale motociclistului ar trebui să iți servească drept niste reguli de bună conduită, indiferent dacă ești novic..
02 mar. Producătorul de cizme moto Sidi a împlinit 60 de ani
0 153
Era anul 1960 când un vechi hambar a fost transformat, pentru a crea primul atelier SIDI, care producea cizme de drumeție și pantofi sport. Fondatorul..
01 feb. Casca moto Nolan - O poveste italiană despre inovații
0 207
O POVESTE ITALIANĂ DIN 1972 Nolangroup a fost fondat în 1972 și este, în prezent, singura companie din sector care își produce toate căștile în ITALIA..
31 aug. Am devenit motociclist. Oare cât mai am de trăit?
0 1910
" Am devenit motociclist. Oare cât mai am de trăit? " reprezintă sfaturile lui Oresti Marmara, pe care unii dintre voi poate le-au citit pe forumul SB..
Afişare de la 1 la 12 din 12 (1 pagini)