Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

20 mar. Work Motors devine importator și distribuitor exclusiv al brandului RDMoto în România
0 57
Suntem încântați să anunțăm că începând cu luna Martie 2024, Work Motors a devenit Importator și Distribuitor Exclusiv al prestigiosului brand RDMoto ..
29 feb. 8 lucruri pe care trebuie să le știe orice posesor de permis A1 sau A2
0 200
Începem acest articol prin a spune că toți am fost necunoscători la început. Nimeni nu s-a născut învățat și toți am greșit. Unii mai mult, alții mai ..
26 ian. Cum schimbi și activezi bateria motocicletei
0 114
Înlocuirea unei baterii moto este un proces relativ simplu, dar poate varia destul mult de la o motocicletă la alta. Astfel că s-ar putea dovedi util ..
09 nov. Ce este suportul Quad Lock și cum a ajuns atât de apreciat în lumea moto?
0 105
Gândeste-te la momentele acelea când ai avut nevoie să folosești GPS-ul sau Waze pe motocicletă și nu aveai unde să pui telefonul. Sau momentele în ca..
06 oct. Istoria motociclismului: De la începuturi până în prezent
0 194
Motocicleta a străbătut un drum lung de la invenția sa din secolul al XIX-lea, evoluând dintr-un simplu mecanism motorizat la o mașinărie complexă ce ..
07 aug. Siguranța pe două roți: Secretele din spatele vestei Airbag Alpinestars Tech Air 5
0 84
Motociclismul este mai mult decât un mod de a ajunge din punctul A în punctul B - este o pasiune ce ne oferă libertate, adrenalină și bucurie. Însă, o..
28 iun. Alegerea critică: Crash pad-uri sau crash bar-uri moto?
0 366
În calitate de motociclist, înțelegi cel mai bine libertatea pe care ți-o oferă plimbările moto. Motocicleta ta nu e doar o mașinărie; este o reflecți..
31 mai Ghidul bujiilor moto: tipuri de bujii, întreținerea și înlocuirea bujiilor la motocicletă
0 389
În acest articol cuprinzător, vom explora diferitele tipuri de bujii, cerințele lor de întreținere și variantele de înlocuire a acestora la o motocicl..
15 mar. Îngrijirea lanțului moto: Secretele unui kit de lanț care durează
0 705
Când vine vorba de motociclete, puține componente sunt la fel de vitale precum kit-ul de lanț. Servind drept coloană vertebrală a transferului de pute..
25 ian. Cum să alegi o pereche de mănuși moto potrivite pentru tine
0 200
Când vine vorba de cumpărarea unor mănuși moto, există câteva greșeli comune la care s-ar putea să fi predispus. De la a nu lua în considerare tipul d..
10 dec. 5 greșeli frecvente pe care să le eviți când iți cumperi o cască moto
0 1537
Cumpărarea unei căști moto este o decizie importantă pentru orice motociclist. O cască bună te va proteja în cazul unui accident și iti poate face pli..
01 dec. Review - Cască moto Nolan N87 Plus Distinctive
0 737
În acest articol o să discutăm puțin despre o cască moto. E vorba de Nolan N87 Plus Distinctive, o cască integrală entry level, de calitate superioară..
Afişare de la 1 la 12 din 19 (2 pagini)