Menu
Your Cart

Diverse

Brand: Oxford
Adaptorul pentru valve OXFORD este un dispozitiv înclinat la 90°, folosit pentru umflarea roților cu supape Schrader.Atribute cheie:Conexiune Schrader cu garnitură „O” RingCapac de supapă din oțel inoxidabil rezistent la coroziuneConfecționat din alamă cromatăDoar pentru a umfla anvelopele - a nu se..
25 lei
Fără TVA:25 lei
Brand: Oxford
Adaptorul mobil pentru valve OXFORD se folosește împreună cu dispozitive de umflare a roților care nu dispun de un furtun flexibil.Atribute cheie:Se potrivește cu supapelr SchraderPermite accesul conectorului în spații restrânseReduce riscul de deteriorare a motocicleteiAjută la o citire m..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Brand: OptiMate
Adaptorul OptiMate O-100 iți transformă bateria motocicletei într-un incărcător portabil și compact! Acesta este un dispozitiv de conversie din mufă SAE în mufă USB, de 2400mA, pentru încărcarea sigură și rapidă a oricărui dispozitiv USB, inclusiv telefonul, tableta, N-Com-ul sau GPS-ul. Adaptorul O..
148 lei
Fără TVA:148 lei
Brand: Oxford
Cu aerisitorul de frână OXFORD Solo Brake Bleeder ai la îndemână o metodă rapidă și ușoară de a-ți aerisi sistemul de frânare, fără a fi nevoie de o deplasare la service.Atribute cheie:Montare universală, cu cleme de fixare incluseTub transparent - pentru a vedea bulele de aer care părăsesc cil..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Brand: Oxford
Oxford Bright Guard este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe orice suprafață curată și uscată. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribuții cheie:Certificat CEMaterial 3M Scotchlite™..
34 lei
Fără TVA:34 lei
Bandă autocolantă pentru roți - Barracuda Bandă autocolantă pentru roți - Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Banda autocolantă Barracuda pentru roțile motocicletei este confectionată din material de calitate de la 3M, pentru a garanta astfel durabilitatea si calitatea acesteia. Se vinde la set si este calculată pentru ambele roti, pe ambele parți. Evident, design-ul este marca BARRACUDA.    ..
89 lei
Fără TVA:89 lei
Bandă roți Barracuda - Maxiscooter Roșu Bandă roți Barracuda - Maxiscooter Roșu
Premium
Brand: Barracuda
Banda adezivă este confecționată din material 3M, pentru a garanta calitatea și durabilitatea. Se vinde la set și este calculată pentru ambele roți, pe ambele părți. Design marca Barracuda..
88 lei
Fără TVA:88 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Fluo Green este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva m..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Fluo Orange este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva ..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Fluo Yellow este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva ..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Reflect Blue este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Brand: Oxford
Oxford Wheel Stripe Reflect Red este o bandă adezivă reflectorizantă ce poate fi aplicată pe rotile motocicletei. Este utilă pe timp de noapte, dar vizibilă și în timpul zilei.Atribute cheie:Vizibilă pe majoritatea motocicletelorFinisaje reflectorizante sau fluorescenteUșor de montat în câteva ..
85 lei
Fără TVA:85 lei
Afişare de la 1 la 12 din 197 (17 pagini)