Menu
Your Cart

Capete de ghidon

Adaptori pentru capete de ghidon Barracuda - BMW
Premium
Brand: Barracuda
Adaptorii pentru capete de ghidon Barracuda sunt proiectați pentru ghidonul original BMW. Se potrivesc la aproape toate modelele BMW, cu exceptia F900R.Notă: Prețul este pentru un set (2 bucăți)...
79 lei
Fără TVA:79 lei
Adaptori pentru capete de ghidon Barracuda - Honda
Premium
Brand: Barracuda
Adaptorii sunt proiectați pentru ghidonul original.  Se potrivesc la modelele Honda:Hornet;CBR.Notă: Prețul este pentru un set (2 bucăți)...
39 lei
Fără TVA:39 lei
Adaptori pentru capete de ghidon Barracuda - Yamaha
Premium
Brand: Barracuda
Adaptorii pentru capete de ghidon Barracuda sunt proiectați pentru ghidonul original Yamaha. Se potrivesc la aproape toate modelele Yamaha.Notă: Prețul este pentru un set (2 bucăți)...
79 lei
Fără TVA:79 lei
Capete de ghidon antivibrante Barracuda (set) Capete de ghidon antivibrante Barracuda (set)
Premium
Brand: Barracuda
Capetele de ghidon Barracuda sunt construite din aluminiu anodizat, cu inserție de oțel pe interior. Acestea sunt universale și sunt disponibile în șase culori diferite: Argintiu, Negru, Albastru, Auriu, Roșu și Verde.Design by BARRACUDA.NOTĂ = YAMAHA și HONDA au nevoie de adaptoare p..
134 lei
Fără TVA:134 lei
Capete de ghidon antivibrante Barracuda B-Lux (set) Capete de ghidon antivibrante Barracuda B-Lux (set)
Premium
Brand: Barracuda
Capetele de ghidon Barracuda B-LUX sunt construite din aluminiu brut, au un finisaj special și un design hi-tech, făcând parte din gama B-LUX (Barracuda Luxury Project). Acestea sunt universale și sunt disponibile în șase culori diferite: Argintiu, Negru, Albastru, Auriu, Roșu și Verde.Design by BAR..
160 lei
Fără TVA:160 lei
Brand: Oxford
Capetele de ghidon antivibrante OXFORD BAR ENDS 1 au o greutate medie si se potrivesc pe ghidoane standard, cu diametrul de 22 mm.Atribute cheie:Fabricate din aluminiu CNCBucșe de expansiune de 13 și 18 mm incluseCheie hexagonală de 5 mm inclusă..
58 lei
Fără TVA:58 lei
Brand: Oxford
Capetele de ghidon antivibrante OXFORD Bar Ends 2 sunt confecționate din aluminiu pentru o greutate redusă și sunt compatibile cu modelul de ghidon standard cu diametrul de 22 mm.Atribute cheie:Fabricate din aluminiu CNCBucșe de expansiune de 13 și 18 mm incluseInclude o cheie hexagonală de 5 mm..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Brand: Oxford
Capetele de ghidon antivibrante OXFORD Bar Ends 3 sunt confecționate din aluminiu pentru o greutate redusă și sunt compatibile cu modelul de ghidon standard cu diametrul de 22 mm.Atribute cheie:Fabricate din aluminiu CNCBucșe de expansiune de 13 și 18 mm incluseInclude o cheie hexagonală de 5 mm..
78 lei
Fără TVA:78 lei
Brand: Oxford
Capetele de ghidon antivibrante Oxford CarbEnds sunt confecționate din aluminiu, pentru a avea o greutate redusă și sunt compatibile cu modelele de ghidon standard, cu diametrul de 22 mm.Atribute cheie:Inserție din fibră de carbonBucșe de expansiune de 13 și 18 mm incluseInclude o cheie hexagonală d..
135 lei
Fără TVA:135 lei
Brand: Oxford
Capetele de ghidon antivibrante Oxford CarbEnds 2 sunt confecționate din aluminiu pentru o greutate redusă și sunt compatibile cu modelele de ghidon standard, cu diametrul de 22 mm.Atribute cheie:Inserție din fibră de carbonBucșe de expansiune de 13 și 18 mm incluseInclude o cheie hexagonală de 5 mm..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Capete de ghidon antivibrante - OE - Suzuki SV1000 / DL650 V-Strom / DL1000 V-Strom Capete de ghidon antivibrante - OE - Suzuki SV1000 / DL650 V-Strom / DL1000 V-Strom
Nou! Stoc furnizor
Brand: Suzuki
Capetele de ghidon sunt menite pentru pentru a reduce transferul vibrațiilor nedorite la mâini și la corp, în timpul condusului pe distanțe lungi sau pe terenuri variate.Cod OE: 56200-16843Poziția pe diagramă: 5ATENȚIE: Kit-ul include doar capătul de ghidon, bucșile și șurubul necesare pentru o sing..
189 lei
Fără TVA:189 lei
Afişare de la 1 la 11 din 11 (1 pagini)