Menu
Your Cart

Lichid de frână

Brand: Ipone
Lichidul de frână Ipone Brake Fluid DOT 4 asigură o frânare perfectă și sigură datorită punctului său de fierbere uscat de 270°. Acesta reușește să asigure o frânare eficientă și precisă, fără a-ți modifica feedback-ul manetelor de frână fie că e vorba de utilizare regulată sau în timpul plimbărilor..
49 lei
Fără TVA:49 lei
Brand: Ipone
Lichidul de frână Ipone Brake Fluid DOT 4 asigură o frânare perfectă și sigură datorită punctului său de fierbere uscat de 270°. Acesta reușește să asigure o frânare eficientă și precisă, fără a-ți modifica feedback-ul manetei de frână, fie că e vorba de utilizare regulată sau în timpul plimbărilor ..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Lichid de frână Bel-Ray SILICONE DOT 5 BRAKE FLUID - 355 ml
Premium
Brand: Bel-Ray
Lichidul de frână Bel-Ray Silicone DOT 5 depășește standardele FMVSS Sec. 571.116. Se poate amesteca cu toate fluidele întâlnite asemenea specificații, insa nu poate fi amestecat cu DOT 3, DOT 4 și DOT 5.1 lichide de frână. DOT 5 poate fi utilizat dacă se face o spălare completă a sistemului. Acesta..
174 lei
Fără TVA:174 lei
Lichid de frână Bel-Ray SUPER DOT 4 BRAKE FLUID - 355 ml
Premium
Brand: Bel-Ray
Lichid de frână Bel-Ray SUPER DOT 4 depășește standardele FMVSS / CMVSS 116 DOT 4, SAE J1703, SAE J1704 și specificațiile ISO 4925 pentru lichidul de frână. Bel-Ray Super DOT 4 Brake Fluid se poate amesteca cu toate lichidele ce respectă specificațiile DOT 3 și DOT 4. Bel-Ray Super DOT 4 este creat ..
68 lei
Fără TVA:68 lei
Brand: Motorex
Lichidul de frână Motorex DOT 4 este un lichid premium de ultimă generație, de înaltă performanță, cu o calitate remarcabilă. Acesta are un punct de fierbere umed ridicat și prin urmare, o rezervă de siguranță extremă împotriva blocajului de vapori.Motorex DOT 4 este ideal pentru frâne cu disc hidra..
84 lei
Fără TVA:84 lei
Brand: Motorex
Lichidul de frână Motorex DOT 5.1 este un lichid pentru sisteme hidraulice de frânare și ambreiaj, cu un punct de fierbere ridicat (de cel puțin 260° C) și un punct de fierbere umed extrem de ridicat (de cel puțin 180° C). Datorită vâscozității scăzute la temperaturi mici, este deosebit de potrivit ..
48 lei
Fără TVA:48 lei
Brand: Motul
Motul Brake Fluid DOT 3 & 4 este un lichid de frână 100% sintetic, destinat tuturor tipurilor de sisteme hidraulice de frânare și ambreiaj, care îndeplinesc recomandările producătorilor DOT 4 și DOT 3.Atribute cheieRezistență termică și stabilitate foarte bune - Punctul de fierber..
94 lei
Fără TVA:94 lei
Brand: Motul
Motul Brake Fluid DOT 3 & 4 este un lichid de frână 100% sintetic, destinat tuturor tipurilor de sisteme hidraulice de frânare și ambreiaj, care îndeplinesc recomandările producătorilor DOT 4 și DOT 3. Atribute cheie Rezistență termică și stabilitate foarte bune - Punctul de fierbere uscat..
49 lei
Fără TVA:49 lei
Brand: Motul
Motul Brake Fluid DOT 5.1 este un lichid de frână 100% sintetic, destinat tuturor tipurilor de sisteme de frânare și ambreiaj acționate hidraulic, care necesită lichide DOT 3, DOT 4 sau DOT 5.1 conform recomandărilor producătorilor. În plus, acesta beneficiază..
124 lei
Fără TVA:124 lei
Brand: Motul
Motul Brake Fluid DOT 5.1 este un lichid de frână 100% sintetic, destinat tuturor tipurilor de sisteme de frânare și ambreiaj acționate hidraulic, care necesită lichide DOT 3, DOT 4 sau DOT 5.1 conform recomandărilor producătorilor. În plus, acesta beneficiază de un nivel de fluiditate special ..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Brand: Motul
Motul Brake Fluid RBF 600 este un lichid de frână racing, 100% sintetic, pentru toate tipurile de sisteme de frânare și ambreiaj acționate hidraulic, care necesită lichid sintetic fără silicon. Acesta este special conceput pentru a rezista la temperaturile extreme ale frânelor de curse (oțel sau car..
69 lei
Fără TVA:69 lei
Afişare de la 1 la 12 din 15 (2 pagini)