Menu
Your Cart

Redresoare

Brand: OptiMate
Adaptorul OptiMate O-100 iți transformă bateria motocicletei într-un incărcător portabil și compact! Acesta este un dispozitiv de conversie din mufă SAE în mufă USB, de 2400mA, pentru încărcarea sigură și rapidă a oricărui dispozitiv USB, inclusiv telefonul, tableta, N-Com-ul sau GPS-ul. Adaptorul O..
148 lei
Fără TVA:148 lei
Brand: Oxford
Cablurile de conectare pentru redresor OXFORD MAXI/OXIMISER te ajută să ții conectat în permanență un redresor sau un alt accesoriu electric la baterie.Atribute cheie:Cablurile cu coduri de culoare simplifică conectareaPotrivit pentru șuruburi de 6 mm ⌀Conectorul cablului vine cu un capac rezistent ..
34 lei
Fără TVA:34 lei
Brand: Oxford
Cablul redresor OXFORD OXIMISER Extension 3m este un accesoriu pentru încărcătorul de baterii Oxford ce iți permite extinderea cablului de pe un încărcător Oxford cu 3 metri...
40 lei
Fără TVA:40 lei
Brand: Oxford
Oxford Oximiser 3X nu este doar un redresor, ci un întreg sistem avansat de gestionare a bateriei. Oximiser 3X este cel mai versatil, puternic și de asemenea, multifuncțional produs de întreținere a bateriilor, produs de Oxford. Acesta iți oferă nu doar unul, ci TREI programe de încărcare automată, ..
695 lei
Fără TVA:695 lei
Brand: Oxford
Redresorul Oxford Oximiser 600 poate fi lăsat conectat permanent pentru a întreținerea bateriei, pe termen lung. Acesta incarcă rapid bateria cu până la 600 mA/oră până la umplere și ulterior menține o încărcare ușoară, pentru a menține bateria optimizată.Oximiser 600 este potrivit pentru baterii de..
229 lei
Fără TVA:229 lei
Brand: Oxford
Oxford Oximiser 601 este un redresor modern, conceput pentru a încărca, optimiza și pentru a prelungi durata de viață a unei baterii de 12 V. Acesta utilizează un curent de încărcare continuu, dar variabil, pentru a se asigura că bateria este încărcată corect. Dacă bateriei îi este aplicată o sarcin..
300 lei
Fără TVA:300 lei
Brand: Oxford
Redresorul OXFORD OXIMISER 900 este conceput special pentru bateriile mai mici, cum ar fi cele utilizate pe motociclete. Atașează-l la baterie și acesta va încărca până când bateria atinge capacitatea maximă. Ulterior se va asigura că aceasta este păstrată încărcată. Dacă bateria este descărcată pro..
345 lei
Fără TVA:345 lei
Brand: Oxford
Redresorul OXFORD OXIMISER 900 Annyversary 888 Edition este conceput special pentru bateriile mai mici, cum ar fi cele utilizate pe motociclete. Atașează-l la baterie și acesta va încărca până când bateria atinge capacitatea maximă. Ulterior se va asigura că aceasta este păstrată încărcată. Dacă bat..
289 lei
Fără TVA:289 lei
Brand: OptiMate
AccuMate 6V/12V este un redresor automat, versatil, în 4 trepte, pentru toate bateriile moderne și clasice de 6 și 12 V plumb-acid de până la 75 Ah. Acesta este fratele redresoarelor pentru motociclete OptiMate, care au deja o reputație bine stabilită, cu peste 1.500.000 de redresoare OptiMate vâ..
459 lei
Fără TVA:459 lei
Brand: OptiMate
Redresorul OptiMate 2 TM-420 este un dispozitiv versatil, automat, de întreținere a bateriei motocicletelor sau mașinilor și chiar și pentru bateriile de 12V ale rulotelor. Dacă ar fi să-l caracterizăm printr-o singură frază, aceasta ar fi: "Întreținere supremă pentru baterii." Acesta incarcă și înt..
419 lei
Fără TVA:419 lei
Brand: OptiMate
De la lansarea sa în 1995, OptiMate a fost apreciat ca fiind un redresor automat remarcabil pentru bateriile de pornire de 12V ale motocicletelor și altor vehicule similare. Redresorul Optimate TM-430 este potrivit pentru baterii de tip AGM, GEL sau STD. Noul model OptiMate 3 TM-430 duce programul d..
489 lei
Fără TVA:489 lei
Brand: OptiMate
Redresorul OptiMate 4 Dual Program este cea mai nouă versiune a modelului OptiMate 4 - un redresor baterii în mai multe trepte, special conceput pentru bateriile moderne de 12 V de la 2,5 până la 50 Amp-oră. Cu programul OptiMate 4 Dual Program iți poți încărca bateria direct sau poți selecta progra..
499 lei
Fără TVA:499 lei
Afişare de la 1 la 12 din 20 (2 pagini)