Menu
Your Cart

Curățare lanț

Brand: KettenMax
KettenMax S100 Ketten Reiniger este un agent de curățare foarte eficient pentru toate tipurile de lanț: îndepărtează eficient chiar și reziduurile foarte adezive. Reprezintă o bază excelentă pentru întreținerea optimă a lanțului. Acesta este potrivit pentru utilizarea impreună cu dispozitivele Kette..
95 lei
Fără TVA:95 lei
Spray curățare lanț - OXFORD Mint Chain Cleaner - 750 ml
Best Buy Stoc furnizor
Brand: Oxford
Orice motociclist amator sau profesionist știe că e necesar să curețe în mod regulat lanțul motocicletei sale pentru a obține o durată de viață maximă a acestuia. Lanțul trebuie curățat înainte de fiecare lubrifiere, deoarece combinația de murdărie și nisip cu lubrifiant se transformă repejor într-o..
78 lei
Fără TVA:78 lei
Brand: Motorex
MOTOREX Chain Clean este un agent de curățare foarte eficient pentru toate tipurile de lanț: îndepărtează eficient chiar și reziduurile foarte adezive. Reprezintă o bază excelentă pentru întreținerea optimă a lanțului. Potrivit pentru utilizarea pe lanțuri X-ring și O-ring. ..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Brand: KettenMax
KettenMax Classic - Dispozitivul care-ți permite curățarea ușoară și rapidă a lanțului motocicletei. Cu peste 100.000 de vânzări dovedite, setul KettenMax este potrivit pentru toate tipurile de agenți de curățare sau lubrifianți moto. Pe viitor, dacă vei avea nevoie, găsești la noi și Soluția d..
138 lei
Fără TVA:138 lei
Brand: KettenMax
KettenMax Premium - Dispozitivul care-ți permite curățarea ușoară și rapidă a lanțului motocicletei. Cu sute de mii de vânzări dovedite și peste 10 ani de feedback și dezvoltare după lansarea primului kit KettenMax, setul Premium este cu siguranță potrivit pentru toate tipurile de agenți de curățare..
335 lei
Fără TVA:335 lei
Perie curățare lanț Perie curățare lanț
Best Buy
Brand: Oxford
Perie realizată din materiale de înaltă calitate, cu peri rezistenți, de duritate medie. Peria poate fi folosită pentru a curăța cu eficacitate toate cele patru laturi ale lanțului. Împiedică uzura prematură a și menține lanțul în condiții optime...
49 lei
Fără TVA:49 lei
Brand: Motul
Sprayul de curățare a lanțului Motul MC Care C1 Chain Clean este un agent degresant puternic, pentru toate tipurile de lanț ale motocicletelor(road și offroad) și celorlalte vehicule(mopeduri, atv-uri, karturi sau biciclete). Îndepărtează eficient toate depozitele încrustate pe lanț, nu conține clor..
59 lei 74 lei
Fără TVA:59 lei
Spray curățare lanț Silkolene Brake & Chain Cleaner
Best Buy
Brand: Silkolene
Silkolene Brake & Chain Cleaner este un degresant care ajută la menținerea eficienței sistemelor de frânare și transmisie prin îndepărtarea cu brio a murdăriei, prafului, vaselinelor, uleiurilor și a lichidului de frână de pe discuri sau etrieri. Formula sa reușește să curețe cu eficacitate depo..
69 lei
Fără TVA:69 lei
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)