Menu
Your Cart

Semnalizatoare moto

Adaptoare speciale pentru montarea semnalelor Barracuda Adaptoare speciale pentru montarea semnalelor Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Adaptoarele speciale pentru montarea semnalelor Barracuda sunt produse specifice fiecărei mărci de motociclete și sunt utilizate pentru a acoperi găurile semnalizatoarelor originale...
39 lei
Fără TVA:39 lei
Kit adaptoare cablaj semnalizări pentru Kawasaki - Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Kit-ul de adaptoare cablaj semnalizări pentru Kawaski reprezintă o soluție rapidă și ușoară pentru montarea semnalizărilor BARRACUDA. Acestea se conectează direct la cablurile originale existente ale semnalizărilor, facilitând instalarea și eliminând necesitatea de a tăia sau lipi firele. Sunt vându..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Kit adaptoare cablaj semnalizări pentru Suzuki - Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Kit-ul de adaptoare cablaj semnalizări pentru Suzuki reprezintă o soluție rapidă și ușoară pentru montarea semnalizărilor BARRACUDA. Acestea se conectează direct la cablurile originale existente ale semnalizărilor, facilitând instalarea și eliminând necesitatea de a tăia sau lipi firele. Sunt vândut..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Rezistență electrică 21W Barracuda Rezistență electrică 21W Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Rezistențele de 21 watti sunt o componentă electronică indispensabilă pentru funcționarea corectă a semnalizatoarelor Barracuda. Dacă motocicleta ta are semnalizatoare cu becuri halogen (becuri clasice) de 21W și vrei să-i montezi semnalizatoare LED, atunci vei avea nevoie de aceste rezistențe. În c..
68 lei
Fără TVA:68 lei
Rezistente electrice 10w Barracuda Rezistente electrice 10w Barracuda
Premium
Brand: Barracuda
Rezistentele de 10 WATT (cod RES10) sunt o componentă electronică indispensabilă pentru semnalizarea corectă a indicatoarelor marca BARRACUDA pe motocicleta cu sistem de 10 Watt. NOTĂ: Un set de semnale au nevoie de 1 set de rezistente pentru a functiona corect...
59 lei
Fără TVA:59 lei
Brand: COB
Rezistențele de 21 watti sunt o componentă electronică indispensabilă pentru funcționarea corectă a semnalizatoarelor. Dacă motocicleta ta are semnalizatoare cu becuri halogen (becuri clasice) de 21W și vrei să-i montezi semnalizatoare LED, atunci vei avea nevoie de aceste rezistențe. În caz contrar..
34 lei
Fără TVA:34 lei
Semnalizatoare Barracuda Mini Viper (set) Semnalizatoare Barracuda Mini Viper (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele Barracuda Mini Viper sunt universale și omologate. Corpul este fabricat din plastic ABS și beneficiază de cea mai recentă tehnologie LED, incorporată într-un design realizat BARRACUDA. Atributele cheie ale semnalizatoarelor Barracuda Mini Viper ar fi un design-ul hi-tech esențial și..
160 lei
Fără TVA:160 lei
Semnalizatoare Barracuda S-LED 3 B-Lux 3in1 (set) Semnalizatoare Barracuda S-LED 3 B-Lux 3in1 (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele S-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu. Ele sunt caracterizate de dimensiunile reduse, aspectul clasic și design-ul retro, o denumire populară f..
578 lei
Fără TVA:578 lei
Semnalizatoare Barracuda S-LED B-Lux (set) Semnalizatoare Barracuda S-LED B-Lux (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele S-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu. Ele sunt caracterizate de dimensiunile reduse, aspectul clasic și design-ul retro, o denumire populară fiind ..
334 lei
Fără TVA:334 lei
Semnalizatoare Barracuda X-LED B-Lux (set) Semnalizatoare Barracuda X-LED B-Lux (set)
Premium Stoc furnizor
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele X-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu anodizat. Ele sunt caracterizate de trăsături speciale și rafinate. Un model cu finisaje de lux și&n..
349 lei
Fără TVA:349 lei
Semnalizatoare Barracuda Z-LED B-Lux (set) Semnalizatoare Barracuda Z-LED B-Lux (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele Z-LED reprezintă vârful gamei de semnalizatoare de la Barracuda. Acestea fac parte din proiectul numit B-Lux (Barracuda Luxury Projects) și sunt fabricate din aluminiu anodizat. Ele sunt caracterizate de trăsături speciale și rafinate. Un model cu finisaje de lux și&n..
368 lei
Fără TVA:368 lei
Semnalizatoare clasice Barracuda Fonzie (set) Semnalizatoare clasice Barracuda Fonzie (set)
Premium
Brand: Barracuda
Semnalizatoarele Fonzie sunt ideale pentru motocicletele old school. Au carcasele din ABS negru/aluminiu cromat.Notă: Prețul este pentru un set (2 bucăți).    ..
199 lei
Fără TVA:199 lei
Afişare de la 1 la 12 din 28 (3 pagini)