Menu
Your Cart

Despre noi

Care este povestea Work Motors și cum am dezvoltat acest business?


Mai demult, am citit un sfat: ”Fă ceea ce-ți place și nu vei munci o zi din viața ta”, așa că întreg conceptul Work Motors nu a fost construit ca un business.


Inițial m-am gândit “Ce mi-ar face atâta placere să fac, încât aș face-o chiar și fără să fiu plătit?” Răspunsul nu l-am găsit ușor, însă cu timpul mi-am dat seama că era chiar în fața mea de ceva vreme. În aceeași perioadă, orientarea către client încă lipsea din multe domenii; am înțeles asta și am decis că e un element care trebuie schimbat. Când am concluzionat aceste lucruri, s-a schițat misiunea Work Motors. Între timp, a devenit o afacere și desigur, vrem să fim pe profit, dar nu controlăm activitatea în funcție de cifre.

Nu suntem doar un magazin, ci mai degrabă un întreg concept orientat pe produse moto de înaltă calitate și practic, nu concurăm cu nimeni.


Clienții noștri sunt exact cei care înțeleg calitatea produselor moto.

Clienți care știu ce înseamnă un produs excelent, raportat la o investiție. Aceștia înțeleg importanța unui echipament de calitate, a unei mentenanțe corecte a motocicletei, măsurile necesare întreținerii periodice a acesteia și rezultatele aferente. Motociclismul este unul dintre domeniile cele mai elocvente, unde ieftin te poate costa enorm, cu implicații majore pentru starea ta de sănătate. 


Ce ne motivează?

Nonconformismul. Credem cu tărie în libertate, dreptate, independență și în puterea schimbării. Luptăm împotriva conformismului, a constrângerilor și a compromisurilor fără rost. Inamicul nostru principal? Status Quo. Muncim din greu pentru a ne atinge obiectivele și ne asumăm orice eșec, tratându-l ca pe o lecție, astfel încât extragem întotdeauna concluziile care ne ajută evoluăm. Ne ajutăm unii pe ceilalți și înțelegem împreună putem schimba situații, mentalități și chiar lumea din jurul nostru.


Suntem conduși de un foc interior, care ne puterea continuăm de fiecare dată când credem am ajuns la epuizare. La fel ca Maximus Decimus Meridius, suntem determinați ne atingem obiectivele, în această viață sau în următoarea !


LIVE TO RIDE. RIDE TO LIVE.