Menu
Your Cart

Ipone

Brand: Ipone
Aditivul stabilizator de benzina Ipone Fuel Stabilizer facilitează pornirile după perioade lungi de inactivitate a motorului. Acesta previne oxidarea si coroziunea pieselor mecanice precum si formarea depunerilor in rezervor. Calitatea benzinei este păstrată, deci nu este golirea scurgerea înainte d..
64 lei
Fără TVA:64 lei
Brand: Ipone
Ipone Cleaner Polish curăță și degresează rapid și fără efort, pentru a-ți face motocicleta să arate nou-nouța. Acesta se folosește fără apă și funcționează pe toate suprafețele motocicletei: carene, cadre, părți metalice, etc.Principalele atribute ale Ipone Cleaner Polish sunt:Curăță și lustruiește..
89 lei
Fără TVA:89 lei
Brand: Ipone
Ipone MOTO WASH curăță și degresează temeinic toate suprafețele motocicletei tale în mai puțîn de 10 minute. Acesta conține o formulă ultra-puternică care spală și degresează toate părțile motocicletei: materiale plastice, carene, vopsele, lacuri și metale. Curăță temeinic și elimină fără efort toat..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Brand: Ipone
Lichidul de frână Ipone Brake Fluid DOT 4 asigură o frânare perfectă și sigură datorită punctului său de fierbere uscat de 270°. Acesta reușește să asigure o frânare eficientă și precisă, fără a-ți modifica feedback-ul manetelor de frână fie că e vorba de utilizare regulată sau în timpul plimbărilor..
49 lei
Fără TVA:49 lei
Brand: Ipone
Lichidul de frână Ipone Brake Fluid DOT 4 asigură o frânare perfectă și sigură datorită punctului său de fierbere uscat de 270°. Acesta reușește să asigure o frânare eficientă și precisă, fără a-ți modifica feedback-ul manetei de frână, fie că e vorba de utilizare regulată sau în timpul plimbărilor ..
55 lei
Fără TVA:55 lei
Brand: Ipone
Soluția pentru curățare piele Ipone LEATHER CREAM curăță, hrănește și revigorează echipamentul din piele sau piesele din piele ale motocicletei tale. Este eficient chiar și împotriva insectelor încrustate! Intreținerea regulată a pielii este importantă. Hrănirea acesteia îi prelungește durata d..
59 lei
Fără TVA:59 lei
Brand: Ipone
Soluția hidrofobă Ipone VISOR RAINOFF dispersează apa instantaneu și îți îmbunătățește vizibilitatea, pentru o mai mare siguranță. Aceasta se aplică ușor și rapid datorită pulverizatorului său integrat. Testată în condiții extreme de ploaie, își dovedește eficacitatea prin creșterea vizibilității da..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Brand: Ipone
Ipone Helmet'In difuzează o spumă activă care neutralizează mirosul transpirației și împrospătează interiorul căștii tale, iar ulterior se evaporă după câteva minute, fără a lăsă urme. Acesta curăță eficient fară a fi necesar să dezasamblezi interiorul căștii. În plus, aduce o senzație de prospețime..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Brand: Ipone
Ipone Helmet'Out este practic și ușor de utilizat datorită pulverizatorului său integrat. Extrem de eficient, curăță murdăria și insectele acumulate pe cască și vizor, depunând în același timp o peliculă de protecție durabilă. Practic, casca ta își recapătă un aspect nou-nouț în câteva secunde. În p..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Brand: Ipone
Spray-ul de curățare a frânelor Ipone Brake Cleaner îndepărtează eficient grăsimea și alte reziduuri, datorită formulei sale puternice și a jetului său puternic și precis. Acesta poate fi folosit și ca degresant pe toate piesele mecanice ale motocicletei tale! Difuzorul său cu mai multe poziții este..
89 lei
Fără TVA:89 lei
Brand: Ipone
Uleiul pentru furcă Ipone Fork Oil 10W își păstrează efectul de amortizare constant la toate temperaturile, în toate condițiile de funcționare, pe șosea și off-road, încă de la primele viraje. Aditivul său anti-fricțiune și anti-emulsie facilitează alunecarea, reduce frecarea internă și protejează a..
69 lei
Fără TVA:69 lei
Brand: Ipone
Uleiul pentru furcă Ipone Fork Oil 15W își păstrează efectul de amortizare constant la toate temperaturile, în toate condițiile de funcționare, pe șosea și off-road, încă de la primele viraje. Aditivul său anti-fricțiune și anti-emulsie facilitează alunecarea, reduce frecarea internă și protejează a..
69 lei
Fără TVA:69 lei
Afişare de la 1 la 12 din 56 (5 pagini)