Menu
Your Cart
Datorită numărului mare de comenzi din această perioadă, uneori pot apărea întârzieri la livrarea produselor. Ne cerem scuze pentru disconfort și te asigurăm că dacă am fi putut livra coletele cu drone, am fi făcut-o fără nici o ezitare. 🙃

Folie de protecție pentru Insta360 X3 - Screen protector

Folie de protecție pentru Insta360 X3 - Screen protector
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!

Singura folie de protecție complet compatibilă cu Insta360 X3! Designul curbat, personalizat, al foliei asigură o potrivire precisă. Sticla securizată din care e construită folia înseamnă o protecție rezistentă și puternică pentru Insta360 X3. În plus, vine cu un kit de aplicare a foliei.


Atribute cheie:

 • Protecție ridicată, transparență ridicată.
 • Acoperire impecabilă - Datorită suprafeței curbate personalizate, acesta este singura folie de ecran complet compatibilă cu Insta360 X3.
 • Sticla securizată este rezistentă la impact și zgârieturi, oferindu-ți liniște sufletească. Camera ta e în siguranță acum.
 • Cu o transparență de peste 90%, obții aceeași claritate și luminozitate pe care cu care te-ai obișnuit de la Insta 360 X3. Nici nu vei observa că folia este acolo.
 • Vine cu tot ce ai nevoie pentru o aplicare ușoară chiar la tine acasă.


Instalare

 1. Curățarea ecranulului: curăța displayul folosind șervețelele de curățare a ecranului și laveta pentru ecran. Folosește autocolantul pentru îndepărtarea prafului, pentru a te asigura că displayul este curat.
 2. Alinierea: Poziționeaza instrumentul de aliniere în linie cu ecranul camerei.
 3. Aplicarea foliei: Poziționează folia de protecție peste ecran, folosind instrumentul de aliniere. Mișcă încet ecranul spre protector până când este acoperit și apoi scoate instrumentul de aliniere.
 4. Bulele de aer: Îndepărteaza bulele de aer folosind racleta. Mai întâi răzuiesti bulele de aer din mijlocul ecranului, apoi apeși puternic pe ambele părți până când bulele de aer sunt complet îndepărtate.


Note:

 • Nu reinstala de mai multe ori aceeași protecție de ecran. Orice praf care s-a adunat pe folia de protecție poate provoca bule de aer și poate reduce adeziunea acesteia.
 • Dacă folia de protecție se mișcă în timpul instalării, folosește stick-ul de îndepărtare a filmului pentru a îndepărta protectorul de ecran și repetă pașii de mai sus. Nu îndepărta complet folia de protecție instalată.


Action Camera
Tip Accesorii

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
 • Stoc: În stoc
 • Model: CINSBAQD
119 lei
Fără TVA: 119 lei