Menu
Your Cart
Datorită numărului mare de comenzi din această perioadă, uneori pot apărea întârzieri la livrarea produselor. Ne cerem scuze pentru disconfort și te asigurăm că dacă am fi putut livra coletele cu drone, am fi făcut-o fără nici o ezitare. 🙃

Quad Lock® - Suport telefon pentru mașină (auto) - Ventilație

Quad Lock® - Suport telefon pentru mașină (auto) - Ventilație
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Designul inteligent cu cârlig al suportului auto Quad Lock pentru ventilație va ține suportul prins cu fermitate de o varietate de orificii de ventilație, permițându-ți totodată să operezi funcția de deschidere și închidere.
Atenție: Acest suport nu este compatibil cu toate tipurile de orificii de ventilație auto.

Instalare ușoară
Cârligul se extinde între 10 mm și 32 mm, pentru a permite instalarea pe o varietate lamele de ventilație, de diferite lățimi.


Vizionare optimă
Cu patru poziții de plasare posibile pentru capul de montare și o articulație sferică reglabilă pentru ajustări mai fine, fii sigur că vei găsi întotdeauna poziția perfectă pentru telefonul tău.

Posibilitate de update MAG și încărcare wireles (opționale)
Actualizează-ți suportul cu unul dintre cele două capete Quad Lock MAG™ și vei face montarea telefonului chiar și mai ușoară decât este deja.
Adaugă capul de încărcare wireless Quad Lock MAG™ sau capul de încărcare wireless Quad Lock® și vei păstra întotdeauna bateria telefonului pe verde, indiferent de aventura în care pornești.

Note:
  • Capetele Quad Lock MAG™ necesită utilizarea unei carcase Quad Lock MAG™ sau a unui adaptor universal MAG.
  • Capetele de încărcare wireless achiziționate înainte de iulie 2022 nu sunt compatibile cu suportul adeziv pentru bord/consolă și suportul pentru ventilație.
  • În cazul în care gurile de ventilație ale mașinii tale, nu permit montarea acestui suport, poți arunca un ochi și la celelalte suporturi auto Quad Lock.
Suporți telefoane
Tip suport Suport auto

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: QLM-VNT
214 lei
Fără TVA: 214 lei

Opţiuni disponibile