Menu
Your Cart

Geci moto

Brand: Alpinestars
Cu o construcție principală extrem de durabilă și rezistentă la abraziune, geaca moto Alpinestars T-GP Plus R V3 - Camo/Black/Red Fluo este concepută pentru a te menține în siguranță, dar în același timp confortabil. In plus, aceasta este echipată cu un fermoar în talie, pentru o atașare sigură de p..
1378 lei
Fără TVA:1378 lei
Geacă moto Alpinestars Andes V3 Drystar - Dark Gray/Gray Geacă moto Alpinestars Andes V3 Drystar - Dark Gray/Gray
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Proiectată folosind membrana exclusivă Drystar® Alpinestars, geaca moto Alpinestars Andes v3 Drystar® - Dark Gray/Gray oferă 100% impermeabilitate și niveluri ridicate de respirabilitate, chiar și în condiții dificile de mers. Construcția avansată din punct de vedere tehnic a acestei jachete oferă p..
1454 lei
Fără TVA:1454 lei
Geacă moto Alpinestars Andes V3 Drystar - Forest/Military Green Geacă moto Alpinestars Andes V3 Drystar - Forest/Military Green
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Proiectată folosind membrana exclusivă Drystar® Alpinestars, geaca moto Alpinestars Andes v3 Drystar® oferă 100% impermeabilitate și niveluri ridicate de respirabilitate, chiar și în condiții dificile de mers. Construcția avansată din punct de vedere tehnic a acestei jachete oferă protecție și rezis..
1298 lei
Fără TVA:1298 lei
Brand: Alpinestars
Având o croială personalizată pentru mers sportiv, geaca Alpinestars AST v2 Air Black/Fluo/Yellow este excepțional de ușoară și durabilă, cu o construcție principală din plasă, pentru o ventilație superioară, care este complet optimizată pentru utilizarea cu Alpinestars Tech-Air® 5 (sistem..
994 lei
Fără TVA:994 lei
Brand: Alpinestars
Având o croială personalizată pentru mers sportiv, geaca Alpinestars AST v2 Air este excepțional de ușoară și durabilă, cu o construcție principală din plasă, pentru o ventilație superioară, care este complet optimizată pentru utilizarea cu Alpinestars Tech-Air® 5 (sistemul de siguranță electronică ..
994 lei
Fără TVA:994 lei
Brand: Alpinestars
Având o croială personalizată pentru mers sportiv, geaca Alpinestars AST v2 Air White/Black este excepțional de ușoară și durabilă, cu o construcție principală din plasă, pentru o ventilație superioară, care este complet optimizată pentru utilizarea cu Alpinestars Tech-Air® 5 (sistemul de sigur..
994 lei
Fără TVA:994 lei
Brand: Alpinestars
Cu o țesătură rezistentă la abraziune încorporată în poziții strategice și o construcție principală din poliester, geaca moto impermeabilă Alpinestars Gunner v2 este foarte rezistentă la rupere și abraziune. Având o membrană impermeabilă, o căptușeală micro polar fleece și orificii de aerisire cu fe..
1358 lei
Fără TVA:1358 lei
Brand: Alpinestars
Geaca Idol de la Alpinestars este modelată după jachetele bomber clasice, cu umeri raglan și manșete, tiv și guler varsity. Geaca moto Idol e mai mult decât o piesa vestimentară stilată. Aceasta e construită folosind poliamidă amestecată în înveliș de bumbac cerat, pentru a rezista la abraziune și c..
998 lei
Fără TVA:998 lei
Geacă moto Alpinestars Stella Andes V3 Drystar - Dark Grey/Black Geacă moto Alpinestars Stella Andes V3 Drystar - Dark Grey/Black
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Geaca moto textilă Alpinestars Stella Andes V3 este proiectată anatomic pentru o potrivire feminină, iar construcția sa exclusivă Drystar® asigură impermeabilitate 100%, având în același timp niveluri ridicate de respirabilitate, chiar și în condiții dificile. Construcția avansată din punct de veder..
1464 lei
Fără TVA:1464 lei
Brand: Alpinestars
Cu un profil anatomic care asigură fetelor o potrivire optimizată și un confort maxim, geaca moto Alpinestars T-GP Plus R V3 Air are o construcție principală din poliester, extrem de durabilă și rezistentă la abraziune. În plus, aceasta vine cu protecții Nucleon Flex Plus încorporate subtil. Geaca d..
1328 lei
Fără TVA:1328 lei
Brand: Alpinestars
Cu o construcție principală extrem de durabilă și rezistentă la abraziune, geaca moto Alpinestars T-GP Plus R V3 - Black este concepută pentru a te menține în siguranță, dar în același timp confortabil. In plus, aceasta este echipată cu un fermoar în talie, pentru o atașare sigură de pantalonii Alpi..
1378 lei
Fără TVA:1378 lei
Brand: Alpinestars
Cu o construcție principală extrem de durabilă și rezistentă la abraziune, geaca moto Alpinestars T-GP Plus R V3 - Black/White/Red Fluo este concepută pentru a te menține în siguranță, dar în același timp confortabil. In plus, aceasta este echipată cu un fermoar în talie, pentru o atașare sigură de ..
1378 lei
Fără TVA:1378 lei
Afişare de la 1 la 12 din 22 (2 pagini)