Menu
Your Cart

Mănuși moto

Brand: Alpinestars
Mănușile Alpinestars Andes v3 Drystar® oferă performanță eficientă pe orice vreme și au o construcție din piele de capră și material textil, pentru o rezistență superioară la abraziune. Alte caracteristici de design includ armura de protecție vâscoelastică pe degete și panourile reflectorizante. De ..
519 lei 599 lei
Fără TVA:519 lei
Brand: Alpinestars
Alpinestars Atom este o mănușă extrem de ușoară, certificată CE, care este construită din piele, țesătură elastică și plasă durabilă, pentru niveluri optime de confort, potrivire și performanță. Mănușa Atom este ideală pentru utilizarea în oraș, având vârful degetului compatibil cu ecranele touchscr..
348 lei 398 lei
Fără TVA:348 lei
Brand: Alpinestars
Mănușile Alpinestars Booster v2 Black sunt confecționate din piele premium și încorporează o protecție vâscoelastică peste deget, pentru un nivel optimizat de protecție. Dispunând de inserția elastică în palmă de la Alpinestars, precum și de panouri de prindere, mănușa multifuncțională Booster V2 of..
388 lei 398 lei
Fără TVA:388 lei
Brand: Alpinestars
Mănuși Alpinestars Brass fac parte din colecția Oscar by Alpinestars. Acestea au o construcție din piele de capră, Nappa, pentru un nivel ridicat de rezistență la abraziune și confort. Încorporând căptușeală pentru un confort sporit al călărețului, are și o inserție elastică ergonomică pe palmă și b..
449 lei
Fără TVA:449 lei
Brand: Alpinestars
Mănușa de piele Alpinestars Celer v2 Black, certificată CE, este o mănușă durabilă, gândită pentru mersul pe stradă și performanță urbană. Încorporând un design nou, evoluat, cu inserții elastice și perforații sporite, precum și protecție dură a degetelor, structura premium al lui Celer v2 oferă niv..
544 lei 649 lei
Fără TVA:544 lei
Brand: Alpinestars
Mănușa de piele Alpinestars Celer v2 Black/Red/Fluo, certificată CE, este o mănușă durabilă, gândită pentru mersul pe stradă și performanță urbană. Încorporând un design nou, evoluat, cu inserții elastice și perforații sporite, precum și protecție dură a degetelor, structura premium al lui Celer v2 ..
544 lei 649 lei
Fără TVA:544 lei
Brand: Alpinestars
Ușoare, cu un stil agresiv și extrem de durabile, mănușile moto Alpinestars Chrome reprezintă o protecție solidă a degetelor, extrem de robustă, care este întărită în zonele critice. Manșeta scurtă a mănușii Alpinestars Chrome are și vârfurile degetelor compatibile cu ecranele touchscreen, pentru ut..
328 lei
Fără TVA:328 lei
Brand: Alpinestars
Având un nou model ergonomic și detalii de design complet actualizate, mănușile Alpinestars GP Plus R V2 oferă celor mai pretențioși piloți protecție, senzație, flexibilitate și confort. Beneficiind de o construcție inovatoare din mai multe materiale, acestea oferă o potrivire sigură și precisă. În ..
999 lei 1188 lei
Fără TVA:999 lei
Brand: Alpinestars
Cu o formă ergonomică îmbunătățită și detalii noi de design, mănușa Alpinestars GP Pro R3 este proiectată anatomic pentru performanță, protecție și confort. Testată pe circuitele MotoGP și WSBK din întreaga lume, GP Pro R3 dispune de protecția exclusivă Alpinestars Dynamic Friction Shield (DFS) cu v..
1119 lei 1458 lei
Fără TVA:1119 lei
Mănuși moto Alpinestars GP Tech V2 Black/White Mănuși moto Alpinestars GP Tech V2 Black/White
Stoc furnizor
Brand: Alpinestars
Alpinestars GP Tech V2 este o mănușă profesională de curse, concepută pentru a oferi o protecție superioară. Mănușile moto Alpinestars GP Tech v2 garantează capacități de control îmbunătățite în cele mai solicitante condiții, datorită construcției inovatoare, fără cusături. Există, de asemenea, un m..
1599 lei 1750 lei
Fără TVA:1599 lei
Brand: Alpinestars
Mustang V2 - o pereche de mănuși moto cu un design nou, evoluat, cu o nouă închidere la manșetă și inserții elastice. Materialul principal al mănușilor este pielea perforată, pentru acele zile fierbinți de pe drum, în timp ce protectorul dur al degetelor este subtil integrat în mănușa urbană. Con..
524 lei 614 lei
Fără TVA:524 lei
Brand: Alpinestars
Cu o formă nouă, evoluată, având o nouă închidere a manșetei, degete căptușite și inserții flexibile, mănușile ventilate Alpinestars SMX-1 AIR V2 sunt perfecte pentru stilul "street riding". Acestea sunt construite din piele perforată și plasă de aer, au o greutate mică și un stil evoluat, pentru a ..
398 lei 474 lei
Fără TVA:398 lei
Afişare de la 1 la 12 din 37 (4 pagini)