Menu
Your Cart

Vestă airbag - Alpinestars Stella Tech-Air 3 - Black

Vestă airbag - Alpinestars Stella Tech-Air 3 - Black
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

Vesta airbag Alpinestars Stella Tech-Air® 3 este cel mai ușor sistem de airbag autonom. Acesta a fost conceput special pentru femei, pentru a fi purtat peste sau sub geaca moto, ca alegere eficientă și practică pentru doamnele și domnișoarele care practică motociclismul in regim touring, urban, navetă și chiar și pentru călătorii ușoare de aventură off-road.


Algoritmul de declanșare pentru detectarea accidentului a fost dezvoltat și perfecționat cu milioane de kilometri de date de călătorie și mii de accidente, permițând sistemului să evalueze cu precizie când să declanșeze airbag-ul înainte de un impact sau de altă situație periculoasă, cum ar fi un lowside sau un highside. În cazul în care Tech-Air® 3 detectează începutul unui accident, sistemul va umfla airbag-ul de protecție în 50 de milisecunde. În cazul unui impact direct al motocicletei cu un alt vehicul sau un obstacol, sistemul Stella Tech-Air® 3 este eficient pentru „primul impact”, ceea ce înseamnă că sistemul se umflă înainte de a lovi vehiculul sau obstacolul de care motocicleta va avea impact direct. Testul „primul impact” a fost efectuat în conformitate cu Protocolul Dolomiticert, unde airbag-ul a fost testat într-un interval de viteză de la 25 la 63 km/h.


Având un șasiu principal rezistent la apă, alături de ECU și electronice impermeabile, sistemul subțire, autonom poate fi purtat și sub o geacă moto, inclusiv o geacă Alpinestars Tech-Air® Ready sau orice geaca din piele sau textil, cu condiția că aceasta să aibă suficient spațiu pentru umflarea airbagului. Stella Tech-Air 3 este ideal pentru a fi folosit in oraș. Practic, acesta permite motociclistelor să se bucure și mai mult de navetă sau plimbările zilnice, știind că sunt protejate.
Protecţie:

 • Conform legislației europene, marca CE este o cerință de conformitate pentru comercializarea acestui produs. Următoarele standarde se aplică acestui produs:
  • Când este umflat, protecția completă a pieptului și spatelui Tech-Air® 3 de la airbag este certificată CE Categoria ÎI conform Regulamentului (UE) 2016/425 CEE privind echipamentele de protecție personală (EIP), conform părții relevante din EN1621-4 :2013 standard de certificare airbag, care garantează o performanță de protecție la impact de nu mai puțin de cinci secunde de la activare. Performanța de atenuare a impactului este de Nivelul 2 atât pentru piept, cât și pentru spate.
 • Îmbrăcăminte de protecție la impact 17092-6 Clasa C (îmbrăcăminte exterioară), cu învelișul exterior construit din material rezistent la apă.
Atribute cheie:

 • Stella Tech-Air® 3 este un sistem de airbag activ complet autonom și nu necesită conexiuni externe sau senzori de pe motocicletă pentru ca sistemul să funcționeze.
 • Stella Tech-Air® 3 încorporează 6 senzori integrați - 3 accelerometre (1 accelerometru triaxial) și 3 giroscoape (1 giroscop triaxial) - pentru a oferi cea mai bună performanță de monitorizare a accidentelor într-o varietate de situații dinamice de mers și chiar și atunci când stai pe loc.
 • Sistemul Airbag Stella Tech-Air® 3 se activează automat prin închiderea fermoarului magnetic.
 • Designul sistemului îi permite să fie depozitat cu ușurință într-un rucsac sau sub șaua unei motociclete atunci când nu este utilizat.
 • Conceput special pentru femei, cu o potrivire optimizată, proiectată ergonomic.
 • Stella Tech-Air® 3 este proiectat cu fermoar diagonal pentru a oferi o acoperire completă a pieptului din față, ascunzând și airbag-ul interior. Închiderea cu fermoar magnetic a fost proiectată pentru ușurință în utilizare și pentru a oferi un sistem de închidere sigur.
 • Un afișaj LED pe piept indică starea de funcționare a airbag-ului. Afișajul LED încorporează, de asemenea, o alertă haptică, care vibrează pentru a confirma că sistemul este armat și avertizează călărețul atunci când bateria este descărcată.
 • Stella Tech-Air® 3 încorporează unitatea de control electronică (ECU) compactă Pro - a doua generație de la Alpinestars, care poate fi găsită în buzunarul ECU situat în partea superioară a spatelui vestei interioare Stella Tech-Air® 3.
 • Conectivitatea Bluetooth cu energie redusă (BLE 5.0) la aplicația Tech-Air® permite motociclistelor să monitorizeze starea de funcționare a sistemului, starea bateriei, precum și o hartă detaliată a curselor motocilistelor prin MyRide.
 • Software-ul de sistem este updatabail și este accesibil prin aplicația Tech-Air®, unde utilizatorii pot verifica rapid versiunea software-ului instalată și, eventual, pot efectua cele mai recente actualizări de software.
 • Stella Tech-Air® 3 utilizează o baterie integrată, certificată litiu-ion, cu o durată de viață a bateriei de 40 de ore și un timp de reîncărcare de aproximativ 4 ore.
 • Dispozitivul de umflare, care furnizează gazul pentru declanșarea airbag-ului este situat în carcasa dispozitivului de umflare, din partea stângă a spatelui.
 • Protecția ECU a etanșării Stella Tech-Air® 3 asigură performanță pe orice vreme și este certificată pentru a funcționa între -20⁰C și +40⁰C.
 • Carcasa, cablurile electronice și airbag-ul sunt ușor de demontat.
 • Canistrele de umflare cu gaz pot fi înlocuite de dealeri Alpinestars certificați că și Centre de service Tech-Air.
 • Vesta este lavabilă.
 • ECU a fost testat și certificat CE conform diferitelor reglementări pentru dispozitivele electronice, radio și siguranța electrică.
 • Cartușul de umflare cu gaz este certificat CE conform UNI EN 16263, confirmând conformitatea cu standardul de siguranță și certificând că cartușele pot fi manipulate și întreținute în siguranță.


Scurt istoric al sistemelor Airbag de la Alpinestars:

În 2001, Alpinestars a început dezvoltarea sistemelor Airbag. Când a fost lansat pe piață în 2014, sistemul Tech-Air® a fost recunoscut fiind primul airbag din lume, oferind protecție completă pentru partea superioară a corpului cu un sistem electronic de management complet independent, pe lângă versatilitatea vestei care putea fi ușor fixată într-o varietate de jachete compatibile Tech-Air®. În decembrie 2019, Tech-Air® 5 a fost deja recunoscut de către CES drept unul dintre produsele inovatoare de pe pe piața wearables tech.

 • 2004: Alpinestars efectuează primul său test de airbag electronic; în acest moment cu două airbag-uri exterioare 60 litri. Alpinestars decide să folosească declanșarea electronică pentru airbag, deoarece compania a analizat și studiat toate soluțiile și a descoperit că la un sistem mecanic, activarea nu este suficient de rapidă pentru a garanta protecția la primul impact.
 • 2004: Alpinestars începe, de asemenea, să colecteze date de călătorie de la motocicliști profesioniști, de exemplu piloți MotoGP.
 • 2009: Alpinestars introduce Tech-Air® Race în MotoGP. 2011: Sistemul Tech-Air® Race este integrat în costumul de piele de top Alpinestars și devine disponibil pentru clienții finali.
 • 2014: Sistemul de airbag Tech-Air® Street este lansat pe piață la expoziția EICMA de la Milano un sistem de airbag electronic modular autonom, care oferă protecție la primul impact pentru partea superioară a trunchiului. Tech-Air® Street este primul sistem de pe piață care oferă acest nivel de protecție. În plus, sistemul permite pilotului să comute cu ușurință între articolele de îmbrăcăminte compatibile Tech-Air® și să adapteze aceste articole de îmbrăcăminte la cerințele sale de mers și la condițiile meteorologice.
 • 2016: Tech-Air® Race este introdus un sistem modular care permite motocicliștilor nu doar să aleagă între o mare varietate de costume și articole de îmbrăcăminte compatibile, ci să aleagă între algoritmi; motocicliștii pot comuta între utilizarea pe modul de curse și utilizarea pe modul de stradă. Tech-Air® Race este primul sistem de pe piață care permite această opțiune.
 • 2020: Sistemul Tech-Air®5 este lansat, alăturându-se vestelor Tech-Air® Race și Tech-Air® Street, în gama Alpinestars Tech-Air®.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
 • Stoc: În stoc
 • Model: 6518322/10A
2490 lei
Fără TVA: 2490 lei

Opţiuni disponibile