Menu
Your Cart

Cască moto Nolan N100-5 CLASSIC [010]

Cască moto Nolan N100-5 CLASSIC [010]
Garanția satisfacției!
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

Nolan N100-5 Classic 010 este o cască flip-up de top, fiind rezultatul anilor de experiență, inovație și leadership a lui Nolan în acest sector. Un tovarăș de călătorie cu un design modern și elegant, dotat cu cea mai avansată tehnologie. Aceasta a fost concepută pentru turiștii moto pasionați și pentru călătoriile cele mai interesante și provocatoare, iar revista germană Touren Fahrer a ranforsat această afirmație atunci când a catalogat casca moto Nolan N100-5 drept "Cea mai bună achiziție." 


OMOLOGARE P/J

Casca poate fi folosită fie cu bărbia deschisă (configurație J), fie închisă (configurație P), deoarece bărbia de protecție a trecut testele de omologare cerute de reglementările UN/ECE pentru căștile integrale.


ACȚIUNE DUBLĂ (Sistem brevetat)

Sistem exclusiv de deschidere a bărbiei, DUAL ACTION. Poziționat în centrul bărbiei, permite deschiderea ușoară, cu o singură mână. Mecanismul de deschidere cu dublă acțiune reduce riscul de deschidere accidentală: partea inferioară a căștii poate fi deschisă doar acționând prima pârghie de eliberare (sau blocare de siguranță) și apoi activând a doua pârghie.


DESCHIDERE CU TRAIECTORIE ELIPTICA ( Sistem brevetat)

Mișcarea de rotație a bărbiei, cu traiectorie eliptică, face posibilă menținerea dimensiunii totale a secțiunii frontale a căștii la minim, atunci când bărbia este deschisă. Efectul de „etanșare” este, în consecință, foarte redus și confortul de condus este încă garantat, chiar și atunci când apărătoarea de bărbie este ridicată.


VIZIERA ULTRAWIDE

Suprafața mare a vizierei S/R (Scratch Resistant) face posibilă o vedere laterală mai largă, sporind astfel siguranța activă.


OCHELARI DE SOARE VPS

Modelată din LEXAN™, viziera interioară este tratată S/R (rezistentă la zgârieturi) și F/R (rezistentă la aburire) și oferă protecție UV de până la 400 de nanometri. Poate fi îndepărtata cu ușurință pentru întreținere și curățare și este complet reglabilă. Sistemul de activare (brevetat) permite retragerea automată a vizierei solare în poziție de așteptare, simplificând astfel manevrele de urgență necesare pentru a obține rapid nivelul maxim de vizibilitate oferit de vizieră.


MICRLOCK2 (Sistem brevetat)

Este un sistem patentat, cu reglare micrometrică. Este alcătuit dintr-o pârghie de deschidere ergonomică termoplastică și dintr-o a doua pârghie din aluminiu și de susținere. Pârghia dințată eliberează banda micrometrică, astfel bărbia poate fi deschisă doar cu o rotație foarte largă a pârghiei de deschidere. Acest dispozitiv minimizează posibilitatea deschiderii neintenționate a sistemului.


TEHNOLOGIA AIRBOOSTER

Sistemul superior exclusiv „AirBooster Technology” asigură o ventilație optimă acolo unde capul pilotului o cere cel mai mult: aerul este extras din priza de aer superioară și forțat în zonele cele mai critice, evitând orice dispersie, pentru a garanta confort maxim și în condiții extreme de condus.


CĂPTUȘEALĂ INTERIOARĂ „CLIMA COMFORT”.

Un concept nou - căptușeala interioară este realizată din țesătură microperforată de dublă densitate. Combinat cu sistemul de ventilație superior „AirBooster Technology”, acesta distribuie aerul în partea superioară a capului pilotului.


PAD-URI PENTRU OBRAJI DINTR-O SINGURĂ BUCATĂ

Căptușeala internă, din spumă expandată, a fost proiectată pentru a oferi o presiune uniformă și o performanță constantă în timp, comparativ cu căptușeala tradițională. De asemenea, poate fi scoasă din căptușeala textilă, pentru a ușura spălarea celei din urmă.


PREGĂTITĂ PENTRU SISTEMUL DE COMUNICARE N-COM

Casca este configurată și aprobată în concordanță cu sistemul de comunicare N-Com și cu inovatorul ESS (Emergency Stop Signal).

Compatibilitate N-COM: Seria B902L R - seria B902 R - seria B601 R - ESS - seria MCS III R

Căști moto
Culori cască Negru
Tip cască Flip-up

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: N100-5-010
2014 lei
Fără TVA: 2014 lei

Opţiuni disponibile