Menu
Your Cart

AES

Brand: AES
Unul dintre cele mai bine vândute leduri H11, pentru motocicletă. Ledurile moto cu lupă H11 AES sunt încastrate într-o carcasă construită din aluminiu anodizat, creată special să reziste temperaturilor înalte și de asemenea rezistentă la stropirea cu lichide (IP65). În plus, ele vin dotate cu u..
198 lei
Fără TVA:198 lei
Brand: AES
Unul dintre cele mai bine vândute leduri H4, pentru motocicletă. Ledurile moto cu lupă H4 AES sunt încastrate într-o carcasă construită din aluminiu anodizat, creată special să reziste temperaturilor înalte și de asemenea rezistentă la stropirea cu lichide (IP65). În plus, ele vin dotate cu un ..
188 lei
Fără TVA:188 lei
Brand: AES
Unul dintre cele mai bine vândute leduri H7, pentru motocicletă. Ledurile moto cu lupă H7 AES sunt încastrate într-o carcasă construită din aluminiu anodizat, creată special să reziste temperaturilor înalte și de asemenea rezistentă la stropirea cu lichide (IP65). În plus, ele vin dotate cu un ..
198 lei
Fără TVA:198 lei
Brand: AES
Unul dintre cele mai bine vândute leduri H8, pentru motocicletă. Ledurile moto cu lupă H8 AES sunt încastrate într-o carcasă construită din aluminiu anodizat, creată special să reziste temperaturilor înalte și de asemenea rezistentă la stropirea cu lichide (IP65). În plus, ele vin dotate cu un ..
198 lei
Fără TVA:198 lei
Brand: AES
Unul dintre cele mai bine vândute leduri H9, pentru motocicletă. Ledurile moto cu lupă H9 AES sunt încastrate într-o carcasă construită din aluminiu anodizat, creată special să reziste temperaturilor înalte și de asemenea rezistentă la stropirea cu lichide (IP65). În plus, ele vin dotate cu un ..
198 lei
Fără TVA:198 lei
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)