Menu
Your Cart

Cască moto X-Lite X-803RS [ULTRA CARBON] HOLESHOT [034]

Cască moto X-Lite X-803RS [ULTRA CARBON] HOLESHOT [034]
Garanția satisfacției!
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

NERS - NOLAN EMERGENCY RELEASE SYSTEM

Acest sistem, aflat în curs de brevetare, permite echipelor de intervenție să îndepărteze pernițele pentru obraji de pe cască, în timp ce aceasta este încă purtată de motociclist, pur și simplu trăgând de benzile roșii atașate de partea din față a pernuțelor.


TESTE DE IMPACT ROTATIONAL

X-803 RS ULTRA CARBON a trecut testele de impact rotațional la care sunt supuse de căștile de competiție care sunt utilizate în diferite curse, inclusiv MotoGP și SBK. Newton este un laborator de testare independent care este recunoscut de Ministerul italian al Transporturilor și se ocupă de aprobarea căștilor și vizierelor în conformitate cu regulamentul UN/ECE 22-05.


VIZIBILITATE LATERALĂ

În comparație cu predecesorul său (modelul X-802RR), X-803 a fost îmbunătățit în ceea ce privește vizibilitatea laterală. În consecință, este capabil să ofere un confort îmbunătățit de condus și drept urmare, o siguranță sporită.


DUBLĂ BLOCARE

Casca beneficiază de un dispozitiv care permite blocarea vizierei (pentru a preveni deschiderea accidentală a vizierei la viteze mari) sau dezaburirea vizierei la viteze mici sau opriri (prin deschiderea minimă a vizierei).


PINLOCK® REZISTENT LA CEAȚĂ

Datorită sistemului de reglare brevetat, viziera interioară Pinlock® poate fi reglată, acționând-o din exterior, fără a fi necesară demontarea. Full Silicone Border (FSB) permite în primul rând o creștere a dimensiunii camerei de aer situată între exteriorul și interiorul căștii, reducând astfel și mai mult riscul de aburire; în al doilea rând, reduce riscul de zgârieturi asupra vizierei.


SPOILER AERODINAMIC DE PISTĂ DE CURSE (RAS)

Acesta este un spoiler aerodinamic dezvoltat în colaborare cu piloții oficiali Nolan și X-Lite și este rezultatul studiilor CFD (Computațional Fluid Dynamics) și al testelor în tunelul de vânt. Forma părții sale superioare va reduce rezistența aerodinamică a căștii și ulterior îmbunătățește stabilitatea la viteze mari într-o poziție de curse, mai ales atunci când se asigură o linie continuă cu cocoașa pe spatele costumului călărețului (când este prezentă). În plus, forma părților laterale îmbunătățește stabilitatea căștii la viteze mari. Acesta poate fi scos de pe cască în funcție de condițiile de utilizare și/sau de situațiile de călătorie, de exemplu în prezența unui pasager.


DISPOZITIV DE STABILITATE REGLABIL (ASD)

Când RAS este scos de pe cască, aripioarele superioare și laterale prevăzute în cutie trebuie să fie montate. Aceste aripioare fac parte din Adjustable Stability Device (ASD), un spoiler aerodinamic cu profil reglabil. ASD optimizează performanța aerodinamică a căștii la mers, îmbunătățind-o în ceea ce privește stabilitatea la viteze mari și asigură expulzarea aerului cald din interiorul căștii. Profilul poate fi ajustat în două configurații pentru adaptarea aerodinamicii căștii în funcție de diferite poziții și stiluri de conducere.


CARBON FITTING RACING EXPERIENCE

Căptușeală interioară este realizată din filamente de carbon activ, element termoreglator, antistatic și disipator. Căptușeala, cu o construcție inovatoare în plasă, ajută la mișcarea aerului în jurul părții superioare a capului, care rămâne astfel rece și uscată. Căptușeala interioară este alcătuită din tampoane laterale pentru obraji și curele de căptușeală, care sunt toate complet detașabile și lavabile.


LPC - CONTROLUL POZIȚIONARII CĂPTUȘELII

Acest sistem, în curs de brevetare, permite reglarea poziției căptușelii. Acest lucru permite poziționarea căștii de aceeași mărime să fie ajustată pentru diferite capete, adaptându-se în consecință la diferite cerințe și forme ale capului.


DEFLECTOR DE RESPIRAȚIE

Disponibil în două versiuni. Unul, montat standard, oferă produsului un finisaj de prestigiu. Celălalt, furnizat în cutie, este în mod clar inspirat de măștile de ploaie folosite în curse și, prin urmare, este mai potrivit pentru limitarea aburirii.


VIZIERĂ CADOU

Casca X-Lite X-803RS Ultra Carbon Holeshot 034 vine la pachet cu o viziera suplimentară, fumurie.

Căști moto
Culori cască Replica
Tip cască Full-face

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: X803RSUC-034
3390 lei
Fără TVA: 3390 lei

Opţiuni disponibile