Menu
Your Cart

Lentile de protecție pentru Insta360 X3 - Sticky Lens Guard Set

Lentile de protecție pentru Insta360 X3 - Sticky Lens Guard Set
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!

Lentilele de protecție pentru Insta360 X3 se lipesc direct pe cameră astfel încât aceasta să fie protejată împotriva prafului și a zgârieturilor.


Note:

  1. Înainte de aplicarea lentilelor de protecție, asigură-te că ai camera curată și uscată. Întotdeauna să efectuezi operațiunea într-un mediu curat și uscat și să verifici înainte, să nu fie particule de praf pe cameră sau lentila de protecție, întrucât acestea ar putea afecta calitatea filmărilor ulterioare.
  2. Înainte de instalare, asigură-te că lentila de protecție cu margine mai subțire va fi lipită pe partea cu display-ul, iar lentila de protecție cu margine mai groasă va fi lipita pe partea opusa.
  3. Dacă îndepărtezi lentilele de protecție de pe Insta360 X3, aplică un nou set de benzi dublu adezive înainte de a pune înapoi lentilele de protecție.
  4. Lentilele de protecție rezistă la stropire, însă nu sunt menite pentru filmări subacvatice. Dacă ai de gând să folosești Inst360 X3 sub apă, întâi îndepărtează lentilele de protecție, iar pentru cele mai bune rezultate, folosește un Dive Case de la Insta360.
  5. Pentru a îndepărta lentilele de protecție, folosește unealta triungulara. Ai grijă să nu zgârii camerele când dezlipești lentilele de protecție.
  6. Pentru a schimba benzile dublu adezive, întâi îndepărtează benzile vechi și asigură-te că lentila e curată și fără reziduuri de orice fel. Ulterior poți aplica o nouă bandă adezivă.
Action Camera
Tip Accesorii

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: CINSBAQE
139 lei
Fără TVA: 139 lei