Menu
Your Cart

LEGO®

LEGO® City: Cascadorii rotative - 60360 LEGO® City: Cascadorii rotative - 60360
Stoc epuizat
Brand: LEGO®
Copiii de 6+ ani pot organiza spectacole, jocuri şi competiţii captivante cu setul de joc LEGO® City Provocarea de cascadorii cu rotiri (60360), care include două cercuri rotitoare pentru sărituri, 2 rampe şi 2 motociclete de cascadorii acţionate de volant. Nu trebuie decât să adaugi cei doi piloţi ..
169 lei
Fără TVA:169 lei
Brand: LEGO®
Optimus Prime, conducătorul Autoboţilor, iar acum o construcţie impresionantă 2-în-1 pentru fanii Transformers. Trezeşte-ţi pasiunea pentru universul Transformers cu acest proiect de construcţie pentru adulţi care îţi permite să construieşti cu mâinile tale unul dintre cei mai faimoşi roboţi din lum..
899 lei
Fără TVA:899 lei
Brand: LEGO®
Construieşte creativitate. Construieşte concentrare. Construieşte colecţia ta de vehicule de vis cu modele exclusive, autentice, create special pentru adulţi. Lansează-te într-un proiect elegant de construcţie, cu acest kit LEGO® Vespa 125 pentru adulţi. Inspirat de clasica Vespa Piaggio din anii 19..
549 lei
Fără TVA:549 lei
Brand: LEGO®
Copiii şi iubitorii de vehicule cool de 8+ ani se pot bucura de ore nesfârşite de curse cu acest splendid set de joc LEGO® Creator 3 în 1 Motocicletă vintage (31135). Motocicleta clasică de jucărie are ghidon, roată faţă mobilă, faruri, o ţeavă de eşapament voluminoasă şi un cric pentru a fi etalată..
89 lei
Fără TVA:89 lei
Brand: LEGO®
LEGO® Marvel (76191) Mănuşa Infinitului este un proiect de construcţie stimulativ care răsplăteşte constructorul cu o piesă de expus impresionantă ce evocă perfect stilul captivant Marvel. Această recreere din cărămizi LEGO a emblematicei Mănuşi a Infinitului din filmele Răzbunătorii: Sfârşitul..
469 lei
Fără TVA:469 lei
Brand: LEGO®
Dă viaţă acţiunii de film reprezentative cu LEGO® Marvel Motocicleta lui Black Widow şi a Captain America (76260). Bazaţi pe o scenă din Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron, creat de Marvel Studios, aceşti supereroi pe motociclete îi vor transporta pe copiii de 6+ ani pe un drum nesfârşit de aventur..
89 lei
Fără TVA:89 lei
Brand: LEGO®
Cu ajutorul setului LEGO® Marvel Super Heroes: Robotul și motocicleta lui Ghost Rider (76245), copiii sau adulții îl vor pune pe Ghost Rider la comenzile robotului său supradimensionat și vor porni într-o călătorie plină de aventură cu motocicleta sa. Având brațele și picioarele mobile, precum și un..
179 lei
Fără TVA:179 lei
Brand: LEGO®
Înfruntarea dintre Kai în maşină şi Ras pe motocicletă (71789) este modul perfect de a-i introduce pe copiii de 4+ ani atât în palpitanta lume NINJAGO®, cât şi în cea interesantă a construcţiilor LEGO®. Fantasticul set include o maşină-dragon, un vehicul de teren, minifigurinele Kai şi Lord Ras, o p..
109 lei
Fără TVA:109 lei
Brand: LEGO®
Micii constructori de 7+ ani şi fanii vehiculelor cool pot închipui propriile confruntări dintre bine şi rău cu acest set plin de acţiune Motocicleta robot EVO a lui Kai (71783). Setul include un robot articulat şi o motocicletă cool, care poate fi transformată într-un model mai impunător prin adăug..
229 lei
Fără TVA:229 lei
Brand: LEGO®
Kitul de construcţie LEGO® Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) captează întreaga forţă şi performanţă a maşinii sport de ediţie limitată din viaţa reală. Copiii de 9 ani şi mai mari şi pasionaţii de maşini pot, pentru prima oară până acum, să colecţioneze, să construiască şi să etaleze ..
129 lei
Fără TVA:129 lei
Brand: LEGO®
Pentru prima oară până acum, iubitorii de curse şi copiii de 9 ani şi mai mari pot colecţiona un pachet dublu de hipermaşini construibile McLaren cu setul de construcţie LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT şi McLaren F1 LM (76918). Emblematicul model F1 LM din anii 1990 şi cel mai recent model So..
229 lei
Fără TVA:229 lei
Brand: LEGO®
Acest model construibil LEGO® Speed Champions - Nissan Skyline GT-R (R34) (76917) a fost inspirat de emblematica maşină din filmul 2 Fast 2 Furious. Copiii de 9+ ani, iubitorii de maşini şi fanii popularei francize se vor bucura de o construcţie plină de satisfacţii, iar apoi vor putea etala cu mând..
129 lei
Fără TVA:129 lei
Afişare de la 1 la 12 din 29 (3 pagini)