Menu
Your Cart

Parbriz Z-Racing Puig - Honda CBR 500 R (2019-2023)

Parbriz Z-Racing Puig - Honda CBR 500 R (2019-2023)
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

Oferă-i motocicletei tale aspectul competitiv pe care l-ai căutat întotdeauna. Linia de parbrize moto Puig Z-RACING se bazează pe echilibrarea unei poziții agresive în conformitate cu motocicleta, păstrând în același timp confortul și funcționalitatea pilotului.


Parbrizele Z-Racing sunt proiectate pentru a fi mai eficiente aerodinamic decât cele de fabrică, sunt testate complet în tunelul virtual de vânt pentru a garanta îmbunătățiri ale coeficientului aerodinamic (Cx) și protecție aerodinamică pentru pilot. Datorită înălțimii lor, ele deviază vântul care altfel ar lovi casca și zona superioară a trunchiului. Între timp, canalele laterale preiau fluxul de aer și îl trimit lateral, cu scopul de a reduce presiunea aerului de pe umerii pilotului.


Parbrizul Puig Z-Racing este proiectat și fabricat în Barcelona, ​​cu cele mai avansate tehnologii, din acril de 3 mm.Acesta este disponibil într-o gamă largă de culori pentru a-ți putea personaliza motocicleta după propriul gust.


Designul a fost testat în tunelul de vânt, îmbunătățind coeficientul aerodinamic și protecția împotriva rafalelor de vânt cu 12,7% în poziție verticală față de modelul original și cu 61% în poziția de curse. Pe lângă faptul că sunt studiate în tunelul de vânt, parbrizele Puig sunt dezvoltate împreună cu echipe de curse din Campionatul Mondial SBK și Endurance, realizând un echilibru perfect între protecție și aerodinamică. În plus, asamblarea piesei nu necesită modificări ale motocicletei.


Compatibilitate:

  • Honda CBR 650 R (2019-2023)
Parbrize moto
Compatibilitate Honda

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: 140.3613
499 lei
Fără TVA: 499 lei

Opţiuni disponibile