Menu
Your Cart

Quad Lock® Încărcător moto USB

Quad Lock® Încărcător moto USB
Garanția satisfacției!
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Încărcătorul moto USB Quad Lock te ajută să ții telefonul încărcat în timp ce călătoresti.

INSTALARE UȘOARĂ
Incărcătorul moto USB se integrează perfect cu orice suport moto Quad Lock (ghidon, oglindă sau furcă) sau cu adaptorul cu bilă de 1 inch. Încărcătorul este bine poziționat sub capul de montare Quad Lock, pentru a oferi alimentare USB fără a fi nevoie de cabluri lungi de încărcare. Cablul de conectare SAE de 1,5 m și bornele SAE de 20 cm pentru bateriei iți oferă opțiunea de a te conecta direct la terminalul bateriei sau la portul SAE existent. Încărcătorul NU consumă curent atunci când nu este utilizat, astfel încât nu există pericolul de a descărca bateria.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ȘI PROTECȚIE LA SUPRATENSIUNE
Încărcătorul moto USB Quad Lock acceptă Quick Charge 2.0, pentru încărcare rapidă. De asemenea, acesta are protecție integrată la supratensiune și polaritate, pentru a-ți proteja dispozitivul de erorile umane (pe românește, protecție împotriva unei instalări greșite).

CLASIFICARE IP66 - REZISTENT LA APĂ
Cu excepția cazului în care ai de gând să plonjezi in apă cu motocicleta (ceea ce nu recomandăm), gradul de rezistență IP66 înseamnă că nu este nevoie de un capac pentru a acoperi portul USB, indiferent cât de puternică ar fi ploaia.

Atenție: Cablul de încărcare specific dispozitivului (cablul care face legătura intre încărcătorul moto USB și telefon) și suportul Quad Lock nu sunt incluse.

Suporți telefoane
Tip suport Accesorii

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: QLA-MOT-USB
174 lei
Fără TVA: 174 lei