Menu
Your Cart

Întreținere moto

Brand: Motorex
Motorex Air Filter Cleaner este un agent de curățare pentru elementele filtrante din spumă. Fără solvenți, biodegradabil și neinflamabil. După curățare, se spală cu apă și se lasă să se usuce. Apoi tratați cu Motorex Air Filter Oil.Motorex Air Filter Cleaner curăță eficient chiar și elementele filtr..
84 lei
Fără TVA:84 lei
Brand: Motul
Motul M4 Hands Clean este o cremă de curățare pentru mâini. Aceasta poate fi folosită după terminarea lucrului la motocicletă, intrucat dizolvă grăsimea, uleiul și alte murdării persistente de pe mâini. Principalele atribute ale Motul M4 Hands Clean ar fi: Formula non-agresivă, testată sub con..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Brand: Motul
Motul Top Gel este un gel (nu te așteptai la asta, nu-i așa?) pentru curățarea mâinilor murdare. Acesta este foarte eficient împotriva petelor de grăsime, vopsea și lubrifiant. Recomandat pentru mecanici sau pentru pasionații care își efectuează singuri lucrările de mentenanță ale motocicletei. ..
155 lei
Fără TVA:155 lei
Brand: K&N
Kitul de curățare K&N Recharger este conceput pentru curățarea și întreținerea filtrelor de aer din bumbac. Setul vine cu soluția de curățare pentru filtrul de aer K&N Power Kleen și uleiul necesar pentru filtrul de aer. Kit-ul K&N Recharger va restabili eficiența fluxului de aer și va a..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Brand: Motorex
Set complet de întreținere a filtrelor de aer din spumă. Simplu, practic și eficient. Indispensabil pentru piloții de off-road. Kitul conține:Motorex Air Filter Cleaner 4L;Motorex Air Filter Oil 206 1L;Motorex Air Filter Grease 2000 1L;1 Cădiță pentru curățare;1 Cădiță pentru lubrifiere;4 ..
600 lei
Fără TVA:600 lei
Brand: Motorex
Motorex Tyre Mouting Fluid este un lichid special pentru montarea anvelopelor, cu uscare rapidă. El se poate folosi pentru montarea și demontarea fără efort a tuturor anvelopelor convenționale. Testat pentru sistemele de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS). Nu lasă reziduuri vizibile după mo..
88 lei
Fără TVA:88 lei
Brand: Motul
Motul E1 Wash & Wax este un agent de curățare uscat, pentru motocicleta ta. Datorită formulei sale exclusive, acesta curăță și protejează motocicletele fără a fi nevoie de apă (carene, jante, cadre, bascule). Ușor de utilizat, Motul Wash & Wax curăță toate suprafețele în profunzime făr..
42 lei
Fără TVA:42 lei
Brand: Motul
Motul Shine & Go este un spray pe bază de silicon, pentru lustruirea motocicletei: Carenaje, materiale plastice, planșa de bord, apărătoare de noroi, vopsea, lac sau piese din carbon. Este recomandat în special pentru a obține un finisaj ca nou pe culorile care și-au pierdut luciul. Se usucă uni..
54 lei
Fără TVA:54 lei
Brand: Motul
Motul E11 Matte Surface Clean este un spray de curățare și luciu pentru suprafețe din plastic mat sau vopsite mat: Carenaje, materiale plastice, bord, apărătoare de noroi, aripi sau vopseluri mate. Acesta: Curăță, îndepărtează praful și revigorează culorile tuturor suprafețelor mate; Oferă un f..
42 lei
Fără TVA:42 lei
Brand: Motul
Motul E2 Moto Wash este un puternic degresant și agent de curățare biodegradabil, potrivit pentru întreaga motocicletă. Acesta: Curăță în profunzime și îndepărtează eficient toate urmele de grăsime, praf, pământ, insecte și reziduuri ale plăcuțelor de frână; Se usucă uniform, fără să lase urme;L..
70 lei
Fără TVA:70 lei
Brand: Motul
Motul E3 Wheel Clean este un detergent concentrat, pentru toate tipurile de jante (aluminiu, vopsite, cromate, lăcuite, etc), având la bază o formulă concentrată, dar non-agresivă - Nu atacă vopseaua și lacurile. Acesta: Dizolvă eficient grăsimile, uleiul și praful de frână de pe jante; Protej..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Afişare de la 1 la 12 din 80 (7 pagini)