Menu
Your Cart

Vestă airbag Alpinestars Tech-Air 5

Vestă airbag Alpinestars Tech-Air 5
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!
Fără taxe de livrare
Acest produs beneficiază de livrare gratuită!

Sistemul autonom de vestă airbag Alpinestars Tech-Air 5 este cel mai nou membru al familiei Alpinestars - brandul care a redefinit protecția motocicliștilor încă de la înființarea sa, în 1963. Acesta este ideal pentru mai multe categorii de piloți: Sport, Street, Urban sau Touring Adventure.


Tech-Air 5 este o vestă airbag slim, care poate fi purtată pe sub orice geacă moto compatibilă sau orice geacă care are un spațiu suplimentar de 4 cm în zona pieptului. Ca o adevarată bucată de tehnologie de ultimă oră, vesta airbag de la Alpinestars vine cu un sistem electronic activ, ce dispune de 6 senzori integrați (3 giroscoape și 3 accelerometre) și un algoritm AI, pentru a monitoriza și a decide cu eficacitate când trebuie declanșeze airbag-ul. 


Sistemul Alpinestars Tech-Air 5 a fost dezvoltat în urma unor ani de cercetări și în colaborare cu peste 50% dintre cei mai buni piloți MotoGP din lume și mulți clienți Alpinestars. Datele adunate în urma a milioane de kilometri și mii de accidente au fost analizate pentru a îmbunătăți continuu algoritmul inteligent de detectare a accidentelor. La identificarea unei situații de accident, airbag-ul este declanșat, oferind protecție de neegalat pilotului, cu un timp maxim de umflare de 20 până la 40 ms, în funcție de dimensiunea airbag-ului.
Tech-Air 5 scade forța impactului cu până la 93%, comparativ cu o protecție de spate obișnuită. Drept o altă comparație, acesta oferă același nivel protecție precum 18 protecții de spate de Level 1. În plus, oferă o protecție sporită pilotului, prin faptul că acoperă umerii, pieptul, coastele și întreg spatele. Tech-Air® 5 are conectivitate Bluetooth și o aplicație dedicată - Tech-Air® - care utilizează telefonul pilotului pentru a afișa starea de funcționare a sistemului, starea bateriei și o analiză detaliată a plimbării; În plus, firmware-ul sistemului poate fi actualizat direct prin intermediul aplicației. Mai mult decât atât, aplicația permite setarea vestei pe modul "Street" sau "Race".
Tech-Air 5 este foarte ușor de folosit: Doar închizi fermoarul și clapeta magnetică și ești gata de drum. Un afișaj cu LED indică starea de funcționare a airbag-ului, iar bateria litiu-ion integrată are o autonomie de 30 de ore. Sistemul este echipat cu un încărcător magnetic micro USB, care permite o reîncărcare rapidă, ușoară și convenabilă. Pentru o aerisire îmbunătățită, vesta beneficiază de canale de aer și o zonă perforată pe spate. În plus, aceasta vine dotată cu protecție spate integrată, ca element suplimentar de siguranță.


Note:

 • Vesta Alpinestars Tech-Air® 5 este concepută pentru a fi purtată sub orice geacă moto adecvată, ținând cont de faptul că geaca trebuie să fie suficient de mare pentru a permite umflarea airbag-ului în cazul unui accident.
  • Pentru gecile textile, acest lucru necesită un spațiu suplimentar de 4 cm în jurul circumferinței corpului.
  • Pentru gecile din piele, Tech-Air® 5 poate fi purtat și cu jachete din piele compatibile Tech-Air®, care au panouri de expansiune din piele încorporate pentru a se adapta la umflarea airbag-ului.
  • Cei care doresc să poarte o geaca de piele care nu este compatibilă Tech-Air® trebuie să se asigure că geaca de piele are un spațiu suplimentar de 4 cm în jurul circumferinței întregului piept.
 • Sistemul Airbag Tech-Air® 5 oferă aceeași protecție cea oferită de 18 protecții pentru spate CE Nivel 1, așa cum a fost verificat de SGS, o companie oficială de certificare CE, care asigură testarea independentă a conformității produsului cu reglementările europene de protecție personală.
 • Pe lângă faptul că motocicliștii pot circula protejați în timpul navetei, motocicliștii pot acum să treacă cu ușurință în modul RACE Riding și să meargă pe circuit. Aplicația Tech-Air® permite motocicliștilor să comute cu ușurință între modurile STREET și RACE. RACE Riding Mode trebuie folosit DOAR pentru mersul pe circuit.


Scurt istoric al sistemelor Airbag de la Alpinestars:

În 2001, Alpinestars a început dezvoltarea sistemelor Airbag. Când a fost lansat pe piață în 2014, sistemul Tech-Air® a fost recunoscut fiind primul airbag din lume, oferind protecție completă pentru partea superioară a corpului cu un sistem electronic de management complet independent, pe lângă versatilitatea vestei care putea fi ușor fixată într-o varietate de jachete compatibile Tech-Air®. În decembrie 2019, Tech-Air® 5 a fost deja recunoscut de către CES drept unul dintre produsele inovatoare de pe pe piața wearables tech.

 • 2004: Alpinestars efectuează primul său test de airbag electronic; în acest moment cu două airbag-uri exterioare 60 litri. Alpinestars decide să folosească declanșarea electronică pentru airbag, deoarece compania a analizat și studiat toate soluțiile și a descoperit că la un sistem mecanic, activarea nu este suficient de rapidă pentru a garanta protecția la primul impact.
 • 2004: Alpinestars începe, de asemenea, să colecteze date de călătorie de la motocicliști profesioniști, de exemplu piloți MotoGP.
 • 2009: Alpinestars introduce Tech-Air® Race în MotoGP. 2011: Sistemul Tech-Air® Race este integrat în costumul de piele de top Alpinestars și devine disponibil pentru clienții finali.
 • 2014: Sistemul de airbag Tech-Air® Street este lansat pe piață la expoziția EICMA de la Milano un sistem de airbag electronic modular autonom, care oferă protecție la primul impact pentru partea superioară a trunchiului. Tech-Air® Street este primul sistem de pe piață care oferă acest nivel de protecție. În plus, sistemul permite pilotului să comute cu ușurință între articolele de îmbrăcăminte compatibile Tech-Air® și să adapteze aceste articole de îmbrăcăminte la cerințele sale de mers și la condițiile meteorologice.
 • 2016: Tech-Air® Race este introdus un sistem modular care permite motocicliștilor nu doar să aleagă între o mare varietate de costume și articole de îmbrăcăminte compatibile, ci să aleagă între algoritmi; motocicliștii pot comuta între utilizarea pe modul de curse și utilizarea pe modul de stradă. Tech-Air® Race este primul sistem de pe piață care permite această opțiune.
 • 2020: Sistemul Tech-Air®5 este lansat, alăturându-se vestelor Tech-Air® Race și Tech-Air® Street, în gama Alpinestars Tech-Air®.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
 • Stoc: În stoc
 • Model: 6508120/9310
3190 lei
Fără TVA: 3190 lei

Opţiuni disponibile