Menu
Your Cart
Datorită numărului mare de comenzi din această perioadă, uneori pot apărea întârzieri la livrarea produselor. Ne cerem scuze pentru disconfort și te asigurăm că dacă am fi putut livra coletele cu drone, am fi făcut-o fără nici o ezitare. 🙃

LEGO® Super Heroes DC: Batmobile: Batman pe urmele lui Joker - 76224

LEGO® Super Heroes DC: Batmobile: Batman pe urmele lui Joker - 76224
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!

LEGO® DC Batmobile™: Batman™ pe urmele lui Joker™ (76224) plasează acţiunea cu supereroi şi cu emblematicul Batmobil din 1989 în mâinile copiilor de 8 ani şi mai mari. Acest set cu Batmobil dă viaţă întregii acţiuni captivante din clasicul film din 1989. Un plafon detaşabil oferă acces la cockpitul vehiculului, unde există spaţiu pe locul şoferului pentru o minifigurină. Când copiii rotesc un buton pe partea laterală a maşinii, 2 explozoare integrate se ridică, gata să fie folosite. Un element flacără ataşat ţevii de eşapament se învârte pe măsură ce Batmobilul se mişcă, iar portbagajul care se deschide oferă spaţiu de depozitare pentru un Batarang™, un harpon şi cătuşe.


Setul include şi 2 minifigurine (Batman şi Joker), plus accesorii precum o cască şi o pelerină. Pentru mai multă distracţie digitală, constructorii pot apropia, roti modelele în 3D şi işi pot monitoriza progresul folosind aplicaţia distractivă şi intuitivă LEGO Builder.

LEGO®
Număr de piese 438
Vârsta recomandată 8+ ani
Subcategorie LEGO® DC Super Heroes

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: În stoc
  • Model: 76224
249 lei
Fără TVA: 249 lei