Menu
Your Cart

LEGO® Technic: Jeep Wrangler - 42122

LEGO® Technic: Jeep Wrangler - 42122
Garanția satisfacției
Nu ești mulțumit de acest produs? Trimite-l înapoi cu ambalajul intact, iar noi iți returnăm banii.
Fără taxe de retur
Ai toate motivele să comanzi acest produs. În caz de retur, plătim noi transportul!

Orice copil pasionat de mașini va fi mândru să aibă o mașină 4x4 performantă. Acum poți transforma acest vis în realitate cu modelul de jucărie Jeep Wrangler LEGO Technic (42122). Băieții și fetele în vârstă de cel puțin 9 ani se vor distra explorând aceasta emblematică mașină de teren. Există un buton pentru a acționa direcția frontală, iar puternica suspensie axială articulată va permite copiilor să se delecteze testând modelul pe obstacolele din locuință. 


Plin de detalii autentice - Cu uși și capotă care se deschid, scaune rabatabile în spate, roată de rezervă de dimensiuni normale, și branding de Jeep clasic, aceasta jucărie distractivă aduce copiii mai aproape ca niciodată de adevăratul Jeep Wrangler Rubicon. Schema de culori atrăgătoare, pe galben și negru, face ca acest model să arate minunat în acțiune sau expus la vedere. O provocare antrenantă pentru micii sau marii constructori LEGO.


 Lumea LEGO Technic oferă jucării de construcție avansată pentru fanii LEGO care sunt pregătiți de o nouă provocare distractivă. Cu mecanisme realiste, aceste jucării de colecție sunt o modalitate excelentă de a prezenta copiilor mai mici sau mai mari concepte de inginerie.

LEGO®
Număr de piese 665
Vârsta recomandată 9+ ani
Subcategorie LEGO® Technic

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Model: 42122
279 lei
Fără TVA: 279 lei