Menu
Your Cart

N-com

Brand: N-com
N-com ESS (Emergency Stop Signal) este primul sistem de semnalizare LED, care a fost proiectat special pentru a fi instalat pe spatele căștii moto, astfel încât tu să nu treci neobservat.INTEGRARE PERFECTĂNu vei găsi o integrare mai bună: ESS a fost conceput și dezvoltat special pentru a fi asa..
699 lei
Fără TVA:699 lei
Brand: N-com
N-com ESS Multi este un indicator de prezență și semnalizare de frânare, cu lumină LED, ce se atașează pe spatele căștii moto. Acesta este universal, fiind compatibil cu orice fel de cască.POZIȚIONARE Fiind poziționat în spate, ESS Multi are un Impact aerodinamic minim, oferă un echilibru îmbun..
399 lei
Fără TVA:399 lei
Brand: N-com
N-Com B3 - Un kit Intercom cu design atractiv, tehnologie Bluetooth, calitate audio excelentă, integrare perfectă în cască, impact aerodinamic minim, și o tastatură ergonomică ușor de utilizat. Nu vei găsi o integrare mai bună: B3 a fost conceput special pentru a fi asamblat pe căștile Nolan compati..
970 lei
Fără TVA:970 lei
Brand: N-com
Libertate de mișcare - Kit-ul N-Com B601 S Series este sistemul Intercom ideal pentru cei care doresc să călătorească cu motocicleta și să aibă confortul unui intercom integrat în cască și calitatea consolidată prin deceniile de experiență ale N-Com. Conectivitate Bluetooth pentru telefoane, sisteme..
999 lei
Fără TVA:999 lei
Brand: N-com
N-Com B601 X Series este sistemul Intercom ideal pentru cei care doresc să călătorească cu motocicleta, având confortul unui intercom integrat în cască și calitatea consolidată prin deceniile de experiență ale N-Com. Conectivitate Bluetooth pentru telefoane, sisteme de navigare și playere MP3. Conve..
1009 lei
Fără TVA:1009 lei
Brand: N-com
Kit-ul Intercom N-com B901 K te ajută să rămâi în contact cu partenerii de călătorie: noi funcții de apel conferință - "Conferință inteligentă” și „Conferință universală”, partajarea muzicii A2DP și a apelurilor telefonice. Pierde-te pe drum - radio FM cu RDS, anunţuri vocale în mai multe limbi, si..
1260 lei
Fără TVA:1260 lei
Brand: N-com
Muzica ta preferată pe fundal, indicații GPS care te ghidează direct către destinație și apeluri telefonice la îndemână: kit-ul intercom N-com BX1 este ideal pentru călătoriile moto, indiferent dacă mergi singur sau cu pasager.INTEGRARE PERFECTĂNu vei găsi o integrare mai bună: BX1 a fost conceput ș..
776 lei
Fără TVA:776 lei
Brand: N-com
Performanță de top, integrare perfectă în căștile compatibile și calitate audio de neegalat. Astea sunt cele 3 motive principale pentru care ar trebui să alegi intercom-ul N-com BX5 pentru casca ta X-lite.INTEGRARE PERFECTĂNu vei găsi o integrare mai bună: BX5 a fost conceput special pentru a fi asa..
1116 lei
Fără TVA:1116 lei
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)